Gde će biti održano venčanje trenutno najomiljenijeg poznatog para?

Priyanka i Nick se polako pripremaju za svoj veliki dan.

Nakon što je bila istaknut gost na venčanju vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Priyanka Chopra će postati na jedan dan prava princeza. Iako neće dobiti zvaničnu titulu, činjenica je da će se tako osećati zbog izbora mesta u kome će veliko venčanje biti održano. U pitanju je Taj Umaid Bhawan palata koja se nalazi u Džodpuru, Indija. Venčanje je zakazano za 30. novembar i trajaće sve do 2. decembra – verovali ili ne.

Palata je dom nekadašnje kraljevske porodice i šesta po veličini rezidencija na svetu. Prostirući se na preko 10 hektara (plus 6 hektara dvorišta), palata je smeštena na najvišoj tački grada – Čitar brdu. Ukupno ima 347 soba, koja uključuje i sobu sa tronom, muzej, nekoliko sala za banket, biblioteku, zatvoren bazen i spa. U sklop palate takođe ulaze i teniski i tereni za skvoš. Originalno je izgrađena između 1928. i 1943. godine, ali je renovirana od strane Taj Hotels kompanije koja upravlja ovim luksuznim mestom od 2005. godine.

Sa ovakvim mestom, Priyanka i Nick će sigurno imati senzacionalnu ceremoniju i prijem, pogotovo nakon što smo videli kako je izgledala njihova veridba.

Jedva čekamo!

Pročitajte još

Pročitaj još