Gigi Hadid upozorava pratioce da ne posećuju Mikonos – internet se ne slaže sa njom

Poznata manekenka je na svom Instagram profilu nedavno objavila da je opljačkana tokom odmora na popularnom grčkom ostrvu, Mikonosu.

Na Instagram objavi je napisala i upozorila ljude da “potroše novac negde drugde” jer je njena vila opljačkana dok nije bila u njoj. “Ne dozvolite da vas Insta zavara. Opljačkana sam. Nikada se više neću vratiti ovde lol. Potrošite novac negde drugde”, ljutito je glasila njena poruka napisana ispod slike nje u ogledalu.

Međutim, model je umesto podrške dobila samo negativne komentare jer je “ocrnila” čitavo ostrvo zbog jednog nemilog događaja. Neki su pisali da su i oni opljčkani tokom putovanja, pa da nisu napisali da niko ne treba da poseti to mesto, drugi su ukazivali na to da Grčka zavisi od turizma i da joj je ovo vrlo loš potez. “Jedan od glavnih izvora novca u Grčkoj jeste turizam, a ti bukvalno smanjuješ njenu popularnost. Milioni ljudi posete Mikonos godišnje. Samo zato što se desilo tebi,ne znači da se to dešava svakome. Da li si videla kriminal i ubijanja koja se dešavaju u tvojoj zemlji? Masovna ubijanja po školama i javnim mestima? Molim te! Da li to znači da niko ne treba da dođe u SAD?” – glasio je jedan od podužih ljutitih komentara.

Gigi se branila komentarom da nije samo ona pokradena i da je još 30 kuća imalo istu situaciju te noći, kao i da policijska stanica nije radila, već da je njeno obezbeđenje na svu sreću imalo kontakt i uspelo da dođe do nadležnih – što je privilegija koju mnogi ne bi imali. Ipak, negativni komentari su nastavili da dolaze, a čini se da neće stati u skorije vreme...

V.R.

foto: profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još