Jennifer Lawrence nam otkriva njenu beauty rutinu

Prelepa 28-godišnja glumica nam detaljno otkriva svoju beauty rutinu, koja je zaslužna za njen perfektan izgled.

Šminka

“Baka mi je u jednom trenutku rekla da moram da povedem više računa o mojim obrvama, što sada i radim”, rekla je glumica. Ipak, kada je u pitanju ostatak šminke i šminkanja, Jennifer je otkrila da kada nema događaj – ne voli da nosi šminku, dok je u suptornom šminkaju profesionalni šminkeri. Na ćalost, nije otkrila nikakvu tajnu jer, kako kaže, “ništa nije naučila od šminkera”.

Koža & kosa

Jennifer je otkrila da svake večeri radi blagi piling kože, ali i da nema poseban proizvod jer voli da ih menja. Pošto ima suvu kožu, koristi noćnu kremu koju stavlja poput maske. Takođe je otkrila da je po njoj bitno redovno menjanje proizvoda, iako svake večeri (ispod noćne kreme) nanosi retinol. Tokom dana uvek na kožu nanosi kremu sa zaštitnim faktorom koja mora da ima cink u svom sastavu.

Što se tiče kose, ne ide joj previše stilizovanja jer joj je kosa prirodno kovrdžava – što joj se ni malo ne sviđa pa je zato redovno fenira na ravno.

Parfem

“Miris koji je moja mama oduvek nosila jeste Miss Dior. Njega sam prvi put osetila, tako da je Dior uvek bio moj izbor.”

Ishrana & fitnes

Jutarnja rutina se sastoji iz ispijanja kafe, pa onda pranja zuba, nanošenja kreme za sunčanje i korektora, izvođenja psa Pippija u park. Zatim je na redu tuširanje i gledanje vesti.

Volela bi da se malo više potrudi oko zdravlja, jer ne uzima vitamine i “jede kao 11-godišnje siroče”. Ali vežba redovno pilates i ide na trčanje.

V.R.

foto: Mario Sorrenti

Pročitajte još

Pročitaj još