John Legend svojoj ženi piše pesme, a ona ni rođendan ne može da mu zapamti

 

Verovatno ne postoji žena koja nije poželela da je John Legend nežne reči pesme 'All of Me' napisao i otpevao baš za nju. Ipak, predivna ljubavna balada napisana je za njegovu tada verenicu, a sada suprugu, Chrissy Teigen. Chrissy je baš imala sreće, obzirom da ona ne može čak ni da zapamti kada je Johnu rođendan, već, po sopstvenom priznanju, svake godine mora da gugla.

Chrissy je u uvodu u svoj nedavno objavljeni kuvar, Cravings, napisala između ostalog i sledeće: "...sećam se predivne mešavine tajlandske hrane, večera ispred televizora, i s ljubavlju pripremanih, kućnih gozbi koje su do današnjeg dana oblikovale ovaj moj hram. Sećam se svega toga ali i dalje guglam muževljev rođendan. Hvala bogu što je poznat."

Naravno, ovo je samo još jedna od šala kojima je poznata lepotica sklona, i kojima nas svaki dan uveseljava na društvenim mrežama. Nisu joj strane šale na sopstveni račun, i definitivno spada među najduhovitije poznate osobe. Izgleda da je ipak John taj koji je imao sreće da oženi prelepu, zgodnu manekenku, koja pored toga sjajno kuva i ima opak smisao za humor. Nije ni čudno što uvek izgledaju tako zaljubljeno!

Foto via harpersbazaar.com

 

 
 
Aleksandra Skorupan

WEB NOVINAR

 
 


Pročitajte još

Pročitaj još