Justin Timberlake je potvrdio da je po drugi put postao otac

Otkrio je i ime deteta!

Prošlog leta Justin Timberlake i Jessica Biel prihvatili su čestitke zbog rođenja drugog deteta.

Međutim, sami supružnici nisu žurili da komentarišu ovu vest. Niko nije znao za trudnoću glumice: u tome joj je pomogla pandemija. Jessica je poslednji put viđena u javnosti u februaru 2020. godine, a tada je bila sa suprugom i sinom u izolaciji. Upućeni su uspeli da otkriju samo samu činjenicu rođenja bebe, ali pol je ostao nepoznat.

Posle meseci spekulacija i nagađanja, Justin Timberlake je odlučio da sve ispriča. Pevač se pojavio u emisiji Ellen DeGeneres i priznao da je dobio drugog sina. „Zove se Phineas, veoma je drag i šarmantan, ali sada niko ne spava. Neverovatno smo srećni i teško da bismo mogli biti srećniji “, podelio je muzičar.

Voditeljka je pitala kako je najstariji sin para, petogodišnji Silas, reagovao na brata. „Ne viđamo se više“, našalio se Justin u odgovoru. Naglasio je da je i Silas oduševljen i nestrpljiv da pomogne mami i tati oko bebe.

Veza Justina i Jessice započela je 2007. godine, nakon što su se pevač i Cameron Diaz rastali. Napravili su pauzu u vezi, ali shvatili su da ne mogu da žive jedno bez drugog. U jesen 2012. venčali su se u Italiji, a na proleće 2015. godine rodilo im se prvo dete.

Pročitajte još

Pročitaj još