Kako se Charlize Theron ugojila preko 20kg za filmsku ulogu

"Prve tri nedelje su uvek zabavne jer se osećate kao dete u prodavnici slatkiša."

Charlize Theron je u svojoj karijeri prolazila kroz nekoliko velikih transformacija, ali je za poslednji film "Tully", dobijanje od 20kg viška bilo izazovnije nego za bilo koju drugu ulogu.

Glumica je u jednom intervjuu otkrila: "Ugojila sam se skoro 22kg za ovaj film. Samo sam htela da se osećam kao ta žena i mislim da je to bio način da joj se približim i 'uđem' u njen način razmišljanja."

Međutim, za dobijanje kilograma i održavanje tog viška je Theronova morala da promeni svoje navike u ishrani. Iako je u početku sve bilo zabavno, konzumiranje velikih količina šećera je dalo svoj danak na njeno telo. "Prve tri nedelje su uvek zabavne jer se osećate kao dete u prodavnici slatkiša. Bilo je zabavno imati doručak u restoranu brze hrane i piti po dva milkšejka. A onda nakon tri nedelje više nije zabavno. Jednostavno vam postaje kao posao da pojedete određenu količinu hrane. Sećam se da sam morala da uključim alarm u sred noći kako bih održala kilažu. Bukvalno bih se probudila u 2 ujutru i jela šolju hladnih makarona i sira koji su bili pored mene. Probudila bih se i samo bi jela... Gurala bih sebi hranu u usta. Teško je održati kilažu", rekla je Charlize.

Iako je konzumiranje ukusne brze hrane i slatkiša zvučalo kao velika zabava, ipak je donelo nekoliko teških nuspojava. "Udarila me je depresija. Da, po prvi put u životu sam jela toliko prerađene hrane i pila previše šećera. Na snimanju nisam bila toliko zabavna." Takođe je otkrila da joj je bilo teže i da skine tu kilažu nakon snimanja filma, u poređenju sa transformacijom za film "Monster". "Telo u 27. godini je malo drugačije nego u 43. i moj doktor se potrudio da budem svesna toga. Govori mi da imam 42 i da ne umirem i da je sve u redu. To mi pomaže."

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još