Kao sestre: Cindy Crawford i Kaia Gerber u Versace kampanjama

Iako je između dve reklamne kampanje prošlo 30 godina, sličnosti su neverovatne!

Od prve beauty kampanje do učestvovanja na najvećim modnim revijama, Kaia Gerber je zaista najveća mlada zvezda godine! Iako Kaia uspeva da sama izgradi svoju karijeru, neizbežna poređenja sa njenom majkom, Cindy Crawford, i dalje nastavljaju da izazivaju reakcije kod mnogih. Kako i ne kada toliko liče? Poslednji predmet poređenja je nova kampanja modne kuće Versace.

Nakon učestvovanja na velikoj reviji u Milanu, Kaia Gerber je angažovana i za novu kampanju u kojoj se pojavljuje pored velikih modnih ikona Naomi Campbell i Chrisy Turlington. U bledo plavoj majici sa Versace logom, pantalonama i sa mini torbom, manekenka je izgledala odlično, ali je jedan detalj posebno privukao pažnju – njena frizura. Natapirana kosa, sa bujnim volumenom neodoljivo podseća na frizuru Cindy Crawford koju je nosila u kampanji istog brenda, za prolećnu sezonu 1987. godine. Čak su im i facijalne ekspresije iste, od blago podignutih obrva do otvorenih usta. Bilo da je ova sličnost dobijena namerno ili slučajno, odlično se uklopila u kolekciju koja odaje počast radu čuvenog dizajnera Giannija Versacea.

“Kampanja predsatvlja konekciju između prošlosti i sadašnjosti. Morate znati ko ste i odakle potičete da biste mogli da izgradite budućnost”, rekla je Donatella Versace, koja je za ovu kampanju bila u ulozi kreativnog direktora.

Uporedite obe slike i sigurno ćete videti ogromne sličnosti!

izvor, foto: harpersbazaar.com

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još