Kendall Jenner ugasila svoju aplikaciju: od sledeće godine ostajemo bez beauty i modnih saveta najplaćenije manekenke

Supermodel Kendall Jenner je odlučila da više neće objavljivati modne, beauty i detalje iz svog privatnog života na svojoj popularnoj aplikaciji KendallJ.com.

Nakon dve godine povezivanja sa širokom publikom i otkrivanja detalja iz svog privatnog života, Jennerova je odlučila da ipak više neće to da radi. Prema zvaničnoj izjavi, ovo je za nju bila vrlo teška odluka, ali ima drugačiju perspektivu i planove za 2018. godinu.

“Dok gledam u godinu koja nam dolazi, moji ciljevi i prioriteti se menjaju. Imala sam dve neverovatne godine sa svima vama, ali sam morala da donesem tešku odluku da više ne postavljam novosti na moju aplikaciju u 2018. Nadam se da ste uživali u ovom putovanju koliko sam i ja i nadam se da ću u skorije vreme sa vama podeliti novo poglavlje. S ljubavlju, Kendall”, napisala je manekenka.

Do današnjeg dana, Kendall je iz cele porodice Kardashian-Jenner uspela najviše da sačuva svoj privatan život. Uprkos velikoj medijskoj pažnji koju privlači svakodnevno, supermodel više voli da sve čuva za sebe. Čak je i na svojoj aplikaciji uvek pričala samo o njenim modnim izborima, beauty proizvodima i sličnim stvarima, ali nikada o intimnijim temama. Kako je nedavno otkrila da ima problem sa napadima panike zbog anksioznosti, moguće je da je to jedan od većih faktora koji su uticali na ovu odluku.

Pročitajte još

Pročitaj još