Kirsten Dunst o poljupcu sa Bradom Pittom

“Odvratno.”

Kirsten Dunst se priseća ne tako zaboravljene scene iz filma “Interview With A Vampire” iz 1994. kada je imala samo 11 godina.

Prošlo je 25 godina otkako je poznata glumica zajedno sa Bradom Pittom i Tomom Cruisom glumila u čuvenom horor klasiku “Interview With A Vampire”, ali i isto toliko godina otkako je reporterima priznala da je pojlubac sa 20 godina starijim glumcem bio “odvratan”. Sada, kada ima 37,otkrila je da li joj se razmišljanje promenilo ili ne.

“Da, bilo je grozno! I dalje stojim iza toga”, rekla je Kirsten. “Bilo bi mnogo strašnije da dete od 11 godina kaže da mu se svidelo. Sigurno biste mislili da nešto nije u redu sa tim detetom.” U intervjuu iz 1998. godine je opisala da se u sceni osećala “neprijatno”. “Poljubac sa Bradom mi je izazivao nelagodu. Sećam se da sam u jednom od intervjua rekla da je grozno. Mislim, imala sam 10 godina”, rekla je glumica.

Uprkos poljupcu koji joj se nije svideo, Dunstova je takođe istakla da su joj ostala lepa sećanja na film i da su se Tom i Brad prema njoj lepo ophodili. “Bilo su baš dragi. Takva produkcija, taj film... bio je unikatan – možda je sličan filmu Marie Antoinette zbog mesta na kom je snimano. Osim toga, više niko ne pravi takve filmove.”

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još