Ko su najtraženije zvezde: Kaia Gerber, Camila Cabello...

Ovu godinu su obeležile talentovane mlade zvezde, jedno od najvećih kraljevskih venčanja, sport, diverznost i velike promene na bolje u modnoj industriji.

Ostalo je još tačno nedelju dana do nove godine, a poznati sajt Shutterstock je objavio svoju listu najtraženijih poznatih lica, od kojih je za neke pretraga skočila i za 6 hiljada posto. Shutterstock je takođe istakao i najtraženije priče, na čijem se vrhu očekivano našlo venčanje princa Harryja i Meghan Markle.

Analiza čitave godine je obuhvatila svaki segment, od modne i zabavne industrije, do sporta i vesti.

Najmlađa ime koje se pojavilo u top 100 pretraga je pevačica Camila Cabello koja je solo karijeru uspela sama da izgradi sa sani 21. godinom. Na listi su i Naomi Osaka kao najtraženiji ženski sportista, Kaia Gerber kao najtraženije ime u svetu mode, a pored koje se pojavljuju i Ashley Graham koja je uspela da obori sve granice ženske lepote i predstavi svetu činjenicu da je svaka žena, bez obzira na građu, visinu, kilažu i stil, lepa na svoj način. Kada je reč o zabavnoj industriji, tu neminovno vodi Cardi B za koju je 2018. godina definitivno vrhunac karijere.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još