Kraj „rata“ između Lady Gage i Madonne

Nakon nekoliko godina „rasprave“ i komentara između jedne i druge, pevačice su odlučile da zakopaju ratne sekire i ostave sve iza sebe.

U nedelju uveče, nakon glavne ceremonije dodele Oskara, održana je zabava Guya Osearyja i Madonne u saradnji sa magazinom Time, na koju je Gaga bila pozvana. Fotografi su uspeli da uhvate trenutak dve pevačice koje su se zagrlile (pa čak i poljubile) i zajedno proslavile Gaginog osvojenog Oskara. Da se podsetimo, njihova svađa je nastala još 2009. godine, kada je Lady Gaga počela da dobija veliku slavu, a kada su nastala i prva upoređivanja između nje i Madonne. Tri godine kasnije, Madonna je otvoreno govorila o albumu „Born This Way“ svoje koleginice i otkrila kako je podseća na njen hit iz 1989. „Express Yourself“, pa je čak Gagu nazvala i „reduktivnom“. U intervjuu sa Zanom Lowom, Gaga se nije uzdržavala pri spomenu Madonninog imena. „Madonna i ja smo vrlo drugačije... Ne mislim da je vređam. Ona je fina dama i ima fantastičnu ogromnu karijeru. Najveća pop zvezda svih vremena. Ali ja sviram mnogo instrumenata. Pišem svoju muziku. Provodim sate i sate u studiju svakodnevno“, rekla je Gaga. „Ja sam producent, pisac. Ono što ja radim je drugačije.“ Najskoriji komentar Madonne jeste da je Gaga iskopirala njenu rečenicu „100 people in a room“ („100 ljudi u sobi“) koju je pevačica mnogo puta ponovila.

Međutim, zbog ove specijalne večeri, drama je zaboravljena, a stvorilo se prijateljstvo. Gaga je imala veliko veče – dala nam je „Shallow“ nastup koji nas je oduševio i osvojila prvog Oskara za najbolju originalnu pesmu i izgleda da Madonna nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog uspeha glavne glumice „A Star Is Born“ filma. Pogledajte kako je ovaj sladak trenutak izgledao!

V.R.

foto: Instagram/@time; @jr

Pročitajte još

Pročitaj još