Lady Gaga ima novog partnera?

Da se podsetimo, poznata pevačica je do nedavno bila zajedno sa Christianom Carinom, ali je ove godine raskinula veridbu.

Ovaj spoj nam ne bi palo ni u snu, ali po najnovijim glasinama, Lady Gaga i Jeremy Renner su počeli sve više da izlaze i vidno da uživaju u zajedničkom društvu. Međutim, sa druge strane neki kažu da veza između njih dvoje nije ni malo ljubavna i da je sve i dalje na prijateljstvu.

Gaga je kao što smo rekli bila verena za Christiana Carina, sa kojim je započela vezu početkom 2017. godine. Iako su se pojavljivali zajedno mnogo puta i izgledali kao sjajan par, njihov rastanak je otkriven u februaru ove godine. Prema izvorima njihova “veza nije išla” i “ne postoji dramatična priča iza raskida”. Jeremy je 2014. godine ožeio kanadsku glumicu Sonni Pacheco, sa kojim se rastao nakon 10 meseci braka. Sa njom ima ćerku, koju ne propušta nikada da vidi.

Novo “prijateljstvo” je podstaklo glasine skoro mesec dana nakon što su Lady Gaga i njen kolega iz filma “A Star Is Born”, Bradley Cooper, imali emotivan nastup na dodeli Oskara.

Da li biste mogli da zamislite Lady Gagu i Jeremyja u vezi?

V.R.

foto: profimedia, harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još