Lily-Rose Depp odgovara na optužbe protiv Johnny Deppa

Manje od nedelju dana nakon što je Amber Heard zatražila razvod kao i zabranu prilaska zbog nasilja u porodici protiv Johnny Deppa, njegova ćerka, Lily-Rose Depp, odlučila je da na optužbe odgovori objavama na svom Instagram profilu. 

Prva objava je u vidu stare fotografije na kojoj malena Lily-Rose uči da hoda uz očevu pomoć, a fotografiju prati naslov "Moj tata je najslađa osoba koju znam, puna ljubavi, i oduvek je bio ništa manje nego divan otac mom mlađem bratu i meni, i svi koji ga znaju rekli bi isto."

Druga objava predstavlja skrinšot članka magazina PEOPLE koji se odnosi na Amberine optužbe za nasilje u porodici, i koji kaže da je policija iz Los Anđelesa reagovala na Amberin poziv prethodne subote, ali da nije bilo dokaza o bilo kakvom zločinu niti je Amber želela da podnese prijavu. Članak dalje kaže da čak iako ona nije želela da podnese prijavu, da je na licu mesta bilo tragova nasilja, policija bi svakako sprovela istragu.

Ovo je prvi put da se Lily-Rose oglasila povodom očevog razvoda i optužbi protiv njega. Johnnyjeva dugogodišnja partnerka (i majka Lily-Rose) Vanessa Paradis takođe se oglasila povodom optužbi, nazvavši ih "sramnim" i rekavši da prema njoj nikada nije bio nasilan. U subotu, njegova bivša supruga Lori Anne Allison takođe je izjavila da u njihovom braku nikada nije bilo nasilja, prenosi TMZ.

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još