Luksuzno venčanje Ellie Goulding

Poznata pevačica se udala u venčanici za koju je bilo potrebno preko 640 sati da bude kompletno završena.

Pored toga što je stala na „ludi kamen“ i organizovanja ceremonije skoro jednake kraljevskom venčanju, Ellie je zasijala u venčanici modne kuće Chloe koja je privukla mnogo pažnje, kako medija, tako i budućih mlada koje su u potrazi za inspiracijom. Haljina sa dugim rukavima i visokim okovratnikom sa sitnim karnerima, upotpunjena je dugim svilenim velom na kojima su uvezeni inicijali para. Ono što je takođe iznenadilo mnoge, pored impresivnih detalja, jeste i činjenica da je za haljinu bilo potrebno izdvojiti preko 640 sati!

„Bila sam jako uzbuđena što ću sarađivati sa Natachom iz kuće Chloe na mojoj venčanici. Oduvek sam volela ovaj brend i njihov neverovatni tim, pa je bilo očigledno i logično da oni budu veliki deo ovog specijalnog dana“, otkrila je Ellie. „Natacha je zajedno sa mnom radila na dizajniranju nečeg bezvremenog i klasičnog, ali sa Chloe duhom. Natacha je vrlo talentovana dizajnerka i od prvog dana se divim njenom radu. Kada sam isprobala po prvi put moju haljinu u Parizu, osećala sam se tako specijalni kao nikada pre.“

Ceremoniji je prisustvao veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta, uključujući i Katy Perry i Orlanda Blooma, Siennu Miller i Saru Ferguson sa ćerkama - princezama Beatrice i Eugenie.

Čestitamo!

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još