Mariah Carey: kako izgleda garderober jedne dive

Mariah Carey nas sprovodi kroz omiljeni deo svake dame – garderober - koji će vam potopuno oduzeti dah.

Pop diva definitivno nije od onih osoba koje se zadovoljavaju casual stilom. “Nisam ‘casual’ kao većina ljudi”, priznala je Mariah. Pevačica je dugi niz godina gradila svoju karijeru svojih snova. Njen prepoznatljiv stil su sjaj, šljokice, ekstravagantni glamur i upadljivi detalji. Dok nabrajamo glavni epitete njenog modnog stila, on deluje kao najveći kič, ali ttu misao razbija činjenica da Mariah Carey u takvim stvarima izgleda neodoljivo dobro. Ona je tokom jednom intervuja pokazala kako izgleda njen omiljeni deo kuće garderober, kojim je zasenio mnoge.

Nakon što pogledate njenu kolekciju dizajnerskih cipela, sigurno ćete osećati manje krivice zbog vaše opsesije za luksuznom obućom. U garderoberu (koji je veliki kao manji stan) se nalazi veliki broj polica na kojima se nalazi preko sigurno 500 modela cipela, poređanih po boji.

U impresivnom garderoberu se nalazi i roze “Birkin” torba koju je dobila od bokserskog šampiona Floyda Mayweathera. Pored nje, zvezda je sebi kupila i kompkatni puder koji je pripadao Marilyin Monroe u kome se nalazio i njen govor za Golden Globes dodelu nagrada. Takođe je kupila i beli klavir koji je takođe pripadao čuvenoj glumici dok je bila dete, a koji pevačica drži u svojoj dnevnoj sobi.

Ako ste mislili da je i ovde kraj – prevarili ste se. Mariah takođe imao i deo ormana koji je ispunjen samo donjim vešom, korsetima i odećom za spavanje. Njoj su bitni i kvalitet i kvantitet, tako da ne razmišlja mnogo o ceni kada joj se nešto svidi od ovakvih komada odeće.

Njen garderober je definitivno san svake žene!

Foto: Per Byline

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još