Nakon 14 godina Nicole Kidman napokon govori o braku sa Tomom Cruiseom

Uprkos jezivim optužbama da je bivši muž Nicole Kidman, Tom Cruise, prisluškivao njen telefon, i razveo se od nje jer mu je poglavar sajentološke crkve naredio, Nicole o svom prošlom braku priča veoma odmereno.

Glumica nije progovarala o tome od razvoda 2001. godine, ali nedavno je prekinula ćutanje, rekavši britanskim novinama, The Evening Standard, kako ne žali ni zbog čega.

Kada su je pitali šta je naučila tokom desetogodišnjeg braka, rekla je: "Bila sam beba kada sam se udala za Toma, ali ne žalim ni zbog čega."

Bivši par se upoznao na setu filma Days of Thunder kada je ona imala 23 a on 28 godina, a ostalo je veoma javna istorija, prožeta čudnim sajentološkim tračevima.

Kada su se rastali, Nicole je prošla kroz veoma mračan period. Već je izjavljivala kako se tada osećala usamljenije nego ikad, i 2001. godinu je provela 'bežeći od života'.

Nekoliko godina kasnije, upoznala je sadašnjeg muža, Keitha Urbana, i njih dvoje su brzo započeli vezu.

Ona u intervjuu dodaje: "Iz poštovanja prema Keithu, trudim se da ne diskutujem o Tomu," ali priznaje da je jedna od najvažnijih lekcija iz vremena sa Tomom "Budi najbolji što možeš, ne najgori, i misli na decu."

Nicole i Tom imaju dvoje usvojene dece, Isabellu, 22 (koja se nedavno tajno udala bez prisustva roditelja) i Connora, 20.

"Udala sam se prebrzo i premlada," kaže Kidmanova za Who magazin. "Ali ne žalim, jer sada imam Bellu i Connora, a dugo sam imala i sjajan brak."

Morate se diviti njenoj diplomatičnosti.

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još