Odmor bez stresa: 5 poznatih ličnosti deli tajne koje možete slediti ovog leta

Tajna putovanja bez stresa, uglavnom se tiče njegove pripreme.

Ukoliko se pre polaska organizujete koliko god da je moguće, a u obzir uzmete i one neplanirane situacije koje se u nekim najluđim scenarijima mogu odigrati, veća je verovatnoća da ćete mnogo više uživati u svojim danima odmora, bez neprijatnih iznenađenja. U ovu priču spada i vaš kofer i stvari koje ćete poneti sa sobom na putovanje. 

Ako pakovanje i planiranje odmora stvaraju stres u vama svaki put, ako se tradicionalno brinete oko svake sitnice i uvek krećete sa osećajem da ste nešto zaboravili, naše omiljene poznate ličnosti, poput Gigi Hadid, Lily Aldridge i Chrissy Teigen dele svoje savete koji će vam olakšati život. Otkrijte ih u nastavku.

Adriana Lima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Da bi izbegla bilo kakvu nezgodu tokom putovanja i obezbedila sigurnost svog kofera, Adriana Lima na njega uvek postavi ugrađeni GPS koji je povezan sa njenim mobilnim telefonom, i tako da ga može locirati u bilo kom trenutku. „To je nešto što mi pomaže, jer uvek možete da kontrolišete gde vam je prtljag. To je mala kontrola, koja vam daje priliku da se opustite i ne brinete o koferu, posebno na dugim putovanjima“.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen, sa druge strane, posebnu pažnju posvećuje odevnim komadima koje će smestiti u svoj kofer, zbog čega obavezno pripremi lookbook pre svakog svog putovanja. U njemu se nalazi razna odeća kojoj dodaje odgovarajuće aksesoare i obuću, tako da sa sobom može poneti sve što joj treba i imati gotov izgled kad stigne na odredište, štedeći dragoceno vreme.

Gigi Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid zbog svog posla mora mnogo da putuje. Čuveni supermodel brine se o tome da u svoj kofer smesti komade koji su joj apsolutno neophodni, te tako izbegava putovanja sa velikim prtljagom i obično više voli ručni koji može imati sa sobom u avionu. „Trudim se da putujem sa samo malim koferom, da bih uštedela vreme na aerodromu i ne bih morala da prolazim potrebne provere“, i verovatno je u pravu.

Kim Kardashian

Još jedna žena koja vrlo dobro zna šta da radi, čak i kada je reč o pripremi za put. Za Kim Kardashian je „ključ“ prava organizacija. Da bi bila sigurna, u prtljag stavlja male vreće za odlaganje i na taj način odvaja predmete koji se nalaze u njemu. „Sve stavljam u male kese! Cipele su u različitoj torbi od moje odeće, a isto važi i za proizvode za lepotu, tako da ni sa jednim ne postoji najmanji problem".

Lili Aldridge

Lili Aldridge spada u kategoriju žena koje u koferu ne nose celu garderobu. U njenom prtljagu se nalazi samo ono što joj zaista treba za svako putovanje. „Volim da imam maramu u ručnom prtljagu, jer mi često bude hladno u avionu. A onda, pošto sam u toplom okruženju, ista marama se jednako lako može nositi i kao letnji top! Ovi komadi dva u jedan su mi najdraži kad se spremam za put“, priznaje manekenka.

Pročitajte još

Pročitaj još