Penelope Cruz zahtevala odobrenje Donatelle Versace pre prihvatanja uloge

“Mislim da ona dobro zna šta osećam prema njoj i Gianniju”, rekla je glumica.

Dok Versace porodica negoduje novu sezonu American Crime Story: Assassination of Gianni Versace, Penelope je nedavno otkrila da joj je poznata dizajnerka Donatella Versace dala blagoslov i “odobrila” da je igra u spomenutoj seriji.

Četrdesettrogodišnja dobitnica Oskara je gostovala u “The Ellen DeGeneres” emisiji u kojoj je diskutovala o njenoj ulozi i generalno novoj seriji. U istoj je i otkrila da je pre prihvatanja uloge tražila njen blagoslov i odobrenje, jer ipak za nju nije mala stvar glumiti pravu osobu. Za Penelope, to donosi veliku odgovornost. “Kada glumite pravu osobu imate mnogo veći osećaj odgovornosti. Kada me je Ryan pozvao... Rekla sam mu da moram prvo da pozovem Donatellu i ispričam se sa njom pre prihvatanja uloge. Ona mi je rekla da je srećna što ću je ja glumiti jer mislim da zna kako se osećam kada su u pitanju ona i Gianni.”

Kada je na red došlo pitanje o Versace porodici, glumica je rekla da su veoma ljubazni. “Važno mi je da kada pogleda šta sam uradila, vidi koliko sam ljubavi i poštovanja uložila i kako se osećam.” Cruzova je takođe otkrila da joj je Donatella pred odlazak na dodelu Zlatnog Globusa poslala buket cveća.

izvor: harpersbazaar

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još