Pet stvari koje niste znali o Lily-Rose Depp

Od angažovanja u Chanel kampanjama kao glavno lice, do naslovnih strana najboljih svetskih modnih časopisa, Lily-Rose Depp je polako ali sigurno počela da gradi svoju karijeru.

Ćerka glumca Johnnyja Deppa i pevačice i glumice Vanesse Paradis, uspela je da sama svojim trudom, a bez pomoći roditelja, izgradi lep početak svoje karijere i učini svoje ime poznatim širom cele planete. Pored toga što smo mogli da je vidimo u modnim kampanja i na revijama, Lily-Rose je i glumica u usponu. Do sada j glumila u trileru „Planetarium“ iz 2016., francuskom romantičnom „Faithful Man“, a uskoro ćemo je videti i u novom Netflix-ovom filmu „The King“. Pre nego što počnete da ga gledate, saznajte nekoliko stvari o njoj!

Odrastala je u Americi i Francuskoj

Zbog karijera oba roditelja, Lily-Rose je često putovala od Pariza do Los Anđelesa. Tako je naučila i francuski i engleski tečno, pa joj nije problem da daje intervjue na oba jezika, ali i da glumi u istim filmovima.

Napustila je srednju školu

Pošto je želela da se u potpunosti posveti glumačkoj karijeri, odlučila je da napusti školovanje. „Nakon angažovanja u filmovima La Danseuse i Planetarium, shvatila sam da je nemoguće da nastavim tim tempom i idem uporedo u školu i radim domaće zadatke.“

Ona je najmlađi ambasador brenda Chanel

Prateći korake njene majke, Lily-Rose Depp je sa samo 16 godina postala lice Chanel brenda, konkretno za liniiju naočara za sunce. Nakon toga se pojavljivala u Chanel Beauty kampanja i redovna je u prvim redovima revija. Bila je bliska sa Karlom Lagerfeldom.

Njeno mišljenje o seksualnosti je potpuno otvoreno

Lily-Rose Depp je učestvovala u „Self-Evident“ projektu Tiletta Wrighta, čiji je cilj bio da fotografiše 100 hiljada ljudi iz LGBTQ+ zajednice SAD. Tako su neki pretpostavili da se mlada dama izjašnjava kao „queer“. Ipak, Lily-Rose je objasnila da je učestvovala u tome jer smatra da niko ne treba i ne mora da definiše svoje seksualno opredeljenje.

Želela je da bude pevačica

S obzirom da je njena majka počela karijeru kao pevačica, proslavljajući svoje ime zahvaljujući pesmi „Joe le taxi“ koju ej otpevala sa 14 godine, nije čudo što je želela da uđe u muzičke vode. Međutim, ipak je odlučila da bude glumica jer se pronašla u tome i oseća se, kako kaže, „udobno“.

Pročitajte još

Pročitaj još