Pharrell Williams prvi muškarac u Chanel kampanji

Pharrell Williams je prvi muškarac koji se pojavljuje u poslednjoj Chanel kampanji za Gabrielle torbu. Iako se pojavljivao u reklamama i na modnim pistama brenda, ovo je prvi put da će se pojaviti u Chanel kampanji za torbe.

Karl Lagerfeld je za WWD rekao da se se tašna može nositi u "različitim situacijama" - pa čak i kada su u pitanju muškarci. Williams je savršena uloga, kao modna zvezda koja je eksperimentisala sa ženskim aksesoarima poput Chanel ogrlice à la Lagerfeld.

"Iako postoji velika percepcija da je za žene, počeo sam da vidim da kao muškarac zaista mogu da nosim neke komade", rekao je pevač. "Mogao bih da nosim naočare za sunce ili jaknu."

Williams je čak počeo da nosi Gabrielle tašnu od krokodilske kože u stvarnom životu. Međutim, imao je problema sa stvarima koje je hteo unutra da stavi. "Kada sam počeo da je nosim, u njoj nije bilo ničega. Jednostavno sam bio uzbuđen što je imam. Ali, sada je koristim za nošenje telefona i drugih meni bitnih stvari."

Kristen Stewart, Cara Delevingne i Caroline de Maigret takođe učestvuju u kampanji koja će se premijerno prikazati širom sveta 3. aprila.

Izvor: harpersbazaar.com
Foto: Karl Lagerfeld, Chanel 

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još