Potpuno iskreno: Blake Lively pokazala realnu sliku suočavanja sa viškom kilograma

Blake Lively je pored velikog broja uloga, poznata i po svojoj vezi sa jednim od najlepših holivudskih glumaca, Ryanom Reynoldsom.

Par se upoznao na snimanju filma “Green Lantern” 2010. i iste su počeli da se zabavljaju. Nakon dve godine su se uzeli i od tada do današnjeg dana su uspeli da nam pokažu da imaju ono što čini svaku vezu jakom – dobar smisao za humor. Godine 2016. su dobili drugo dete, nakon čega se Blake suočila sa velikim viškom kilograma, što nije ništa čudno za većinu majki širom sveta. Kao i mnogima, nije joj bilo lako da skine čak 28 kilograma. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se svima pohvalila da je uspela.

“Izgleda da se 28 kilograma, dobijenih u trudnoći, ne mogu skinuti jednostavnim listanjem Instagrama i pitanjima poput ‘zašto ne izgledam kao svi bikini modeli’. Hvala Donu Saldinu što me je naterao da se dovedem u red. 10 meseci za dobijanje, 14 meseci za gubljenje. Osećam se vrlo ponosno”, napisala je Blake.  

Njen cilj je bio da pruži podršku svim majkama širom sveta i da pokaže da se veliki trud i rad uvek isplate, kao i da nikada ne treba da odustajemo. Možda ne mogu svi da priušte ličnog trenera, ali su tu fitnes vežbe, teretana i razni programi na internetu koji mogu i te kako da pomognu. Bitno je samo da se ne odustaje. Da li se vi slažete sa njom?

foto: Instagram/@blakelively, profimedia

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još