Prekid velike ljubavi: razvode se Jennifer Aniston i Justin Theroux

Nakon dve godine u braku, poznati glumački par se razilazi.

Jennifer i Justin su već neko vreme razdvojeni i u potpunosti su se navikli na to: dok je Anistonova bila u Los Anđelesu, Justin je bio u Njujorku nakon snimanja “The Spy Who dumped Me” filma prošlog leta. Glumica je nedavno proslavila svoj 49. rođendan sa prijateljima u Malibuu, dok Justina nije bilo, što je mnoge navelo da pomisle da nisu više zajedno. Juče je par zvanično potvrdio da se razvodi i da je to obostrana odluka.

Izvor blizu paru je nedavno otkrio da njima nije smetala česta razdvojenost. “Justin je često sam odlazio na nekoliko dana u Njujork. Kada bi on bio tamo, Jennifer bi se družila sa prijateljima i uživala. U Los Anđelesu su zajedno uživali i takođe se družili. Često su izlazili sa prijateljima na večeru ili bi oni dolazili kod njih.”

Anistonova i Theroux su započeli vezu u maju 2011. godine, da bi se verili godinu dana kasnije, u avgustu. Uzeli su se 5. avgusta 2015. godine u njihovom domu na Bel-Airu. U martu 2016. je glumica otkrila da je “život u braku toliko normalan i zabavan, da se skoro ništa ne razlikuje, kao i da se oboje osećaju kao da su u braku sve vreme”.

Čekamo još informacija...

Pročitajte još

Pročitaj još