Rastanak nakon 9 godina braka: Channing Tatum i Jenna Dewan

Par je objavio svoju odluku preko Instagrama Channinga Tatuma.

Par koji se upoznao na setu filma “Steup Up”, već davne 2006. godine, u brak je stupio tri godine kasnije. Zvezda “Magic Mike” filma i plesačica/glumica su 2012. godine postali roditelji, dolaskom ćerkice Everly. Glasine o njihovom rastanku su počele nakon što je Jenna prisustvovala Vanity Fair zabavi nakon dodele Oskara sama. U to vreme, glumica je novinarima rekla da je Channing ostao kod kuće da čuva ćerku, dok je ona dobila “slobodno veče”.

Objava na Instagramu je mnoge rastužila, jer su Channing i Jenna bili jedan od poznatijih holivudskih parova za koji se mislilo da se nikada neće rastati.

“Prvo, jako je čudno što ovo moramo podeliti sa svima vama, ali je to posledica života koji smo odlučili da imamo i za koji smo naravno zahvalni. Živimo u neverovatnom trenutku, ali i u vremenu u kome se istina lako može pretvoriti u “alternativne činjenice”. Zato smo želeli da podelimo sa vama istinu, jer bi vesti na ostalim mestima bile fikcija. Odlučili smo da se rastanemo kao par. Davno smo se zaljubili jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno se ništa nije promenilo u ljubavi koju osećamo, ali je ljubav predivna avantura koja nas u ovom trenutku vodi na drugačije puteve. Ne postoje tajne niti bilo kakvi događaji koji su uticali na ovu odluku – samo dva prijatelja koji su shvatili da je vreme za davanje prostora i pomoći kako bi oboje imali zadovoljan i ispunjen život. I dalje smo porodica i posvećeni roditelji našoj Everly. Nećemo više komentarisati o ovome i hvala vam unapred za poštovanje naše porodične privatnosti. Volimo vas sve, Chan&Jenna.”

Pročitajte još

Pročitaj još