Rihanna otkrila šta misli o svom telu

... I na koji način uspeva da sakrije sve nedostatke.

Rihanna je otkrila da oseća veliki pritisak zbog svog tela koje se svakodnevno “menja”, što znači da “mora da obraća veliku pažnju” na odeću koju bira da nosi u određenom danu. U jednom intervjuu je pevačica, modna dizajnerka i osnivač Fenty Beauty linije ovako to objasnila: ”Jedan dan bukvalno mogu da uđem u sve, čak i preuske ‘bodycon’ stvari, dok narednog dana ili sledeće nedelje moram da obučem nešto šire i većeg broja.” Takođe je podelila sa nama kako uspeva da odredi koji joj stajling odgovara tog dana, kao i “kakav joj je tip tela u određenoj nedelji”: “Da li je to skinny nedelja? Ili debela nedelja? Da li ću da radim ruke danas? Ili noge? Oversize odeća? Ili uska odeća?”

Kao i većina dama, Rihanna voli da se poigrava sa siluetama i ubaci crop-top “tu i tamo”, kao i visok struk kako bi sakrila “to što ne valja”. Generalno ističe da je “bitno da shvatimo koja odeća ide uz našu građu, čini nas lepšim i u kojoj se osećamo udobno”.

“Smatram da svako treba da pronađe rešenje u modi i svom stilu, jer je to individualna stvar”, rekla je mlada dama sa Barbadosa i zaokružila celu priču.

I u potpunosti se slažemo sa njom.

Izvor: harpersbazaar.com
Naslovna: Jose L. Cuesta/261/Cordon Press

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još