Šminker Blake Lively otkriva beauty trikove glumice

Izgledajte kao poznata glumica uz pomoć jednostavnih saveta njenog šminkera.

Blake Lively je prirodno lepa dama koja sa samo malo šminke i uz pomoć jednostavnih tehnika uspeva da izgleda savršeno. Njena koža uvek sija, dok su joj usne uvek istaknete nekom od modernih nijansi ruža.

Kristofer Buckle, šminker koji je zadužen za lep izgled glumice, odlučio je da podeli sa nama nekoliko saveta kako bismo i mi mogli da izgledamo poput nje. On je otkrio kako glumica uspeva da iznese bilo koju nijansu ruža i senke za oči.

 

A post shared by @kristoferbuckle onJan 9, 2017 at 7:04am PST

“Uvek biram nijansu ruža koja se ističe ili koja balansira izgled”, rekao je Kristofer. “Kada želimo da istaknemo i stavimo jaču šminku na oči, uvek biram odgovarajuću boju koja ne odvlači previše pažnje. Kada ne želimo da previše istaknemo oči, onda biram svetle i duboke boje za usne, a kada je željeni izgled izbalansiran i neutralan, onda se moj izbor svodi na nijansu koja je između jake i potpuno neutralne.”

Ova make up strategija objašnjava dramatični izgled glumice u Kanu prošle godine, koji je pravi kontrast naspram crno srebrne šminke na očima i nude usana na premijeri “Grace of Monaco” filma iste godine.

Da bi izbalansirao njen prelepi ton kože na kome joj zavidimo, Kristofer je otkrio da uglavnom bira boje sa suprotnim podtonovima od tona kože. Ako na primer neko ima žuti podton kože, koristio bi roze nijanse sa hladnim podtonovima.

Izvor: harpersbazaar.com

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još