Taylor Swift isprozivala Kanye Westa

Taylor Swift je svojim poslednjim albumom, 1989, osvojila Grammy nagradu za album godine. Taylor je takođe osvojila Grammy nagradu za najbolji muzički video, za pesmu "Bad Blood" (što nas je podsetilo na događaje iz prošlosti). Kada je stupila na pozornicu da primi nagradu, Taylor je iskoristila trenutak da se obrati mladim ženama širom sveta, i rekla je sledeće:

"Kao prva žena koja je osvojila Grammy 'Album of the Year' nagradu dva puta, želela bih svim mladim ženama da poručim da će na njihovom putu uvek biti ljudi koji će pokušati da im umanje uspeh, ili da preuzmu zasluge za njihova dostignuća, ili slavu, ali samo se fokusirajte na svoj rad i ne dopustite tim ljudima da vam skrenu fokus."

Boldovani deo je referenca na stihove Kanye Westa sa njegovog novog albuma, u kojima on poručuje da bi mogao da 'spava' sa Taylor jednog dana, jer ipak je on nju, "that bitch," učinio poznatom. Odgovarajući na sveopšte negodovanje, Kanye je čak izjavio da je Taylor odobrila problematične stihove, iako je čak i njen PR tim jasno istakao da nije. Ovo je prilično nedvosmislen odgovor sa njene strane, koliko god bio diplomatski upakovan.

Drugim rečima, nije mogla da se uzdrži od odgovora, a i zašto bi?! Sada su sve oči uprte u Kanyev Twitter nalog, u iščekivanju odgovora...

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još