Yolanda Hadid ponovo potpuno prirodna

Yolanda Hadid, majka svetski poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, proslavila je svoj 55. rođendan. Kako bi ga na pravi način obeležila, Yolanda je na svom Instagram profilu podelila selfie i obavestila fanove o napretku u borbi protiv lajmske bolesti sa kojom se duži niz godina bori. Nekadašnji model je u seksi outfitu podelila nekoliko heštegova poput #Shamelessselfie, ali je poruka u naslova otkrila mnogo dublje značenje o povezanosti Yolande sa fizičkom lepotom i starenjem.

„55 i srećna iznutra... Napokon sam se vratila u originalnu 1964. godinu. Živeći u telu oslobođenom od implanata u grudima, filera, botoksa, ekstenzija i svih s**nja za koje sam mislila da će mi biti potrebna kako bi se uklapala u ono u šta me je društvo ubedilo da tako seksi žena treba da izgleda, dok me toksičnost svega toga nije ubila“, napisala je Hadidova. Pre ovoga je Yolanda otkrila da je prestala da ide na tretmane botoksom i sa implementiranjem dermalnih filera nekoliko godina ranije kada je otkriveno da boluje od lajmske bolesti.

Yolanda je uklonila implante u grudima još 2016. u jednoj od epizoda „Real Housewives“ kada je otkriveno da u tela ima neodređenu količinu silikona. „Vaše zdravlje je vaše bogatstvo, pa vas molim da pravite edukovane odluke, istražite glavne informacije koje su vam date od strane našeg slomljenog sistema, pre nego što bilo šta stavite u svoje telo.“ Nakon toga je podelila još nekoliko mudrih saveta, poput toga da je nakon nekoliko godina pogrešnih odluka uspela da nauči šta je zaista pogrešno i šta joj ne treba u životu. „Na nama je da naučimo da volimo sebe i slavimonašu jedinstvenu unikatnu lepotu u svim godinama, kako se krećemo putem koji se zove život. Lepota nema značenje bez zdravlja.“

V.R.

foto: Instagram, profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još