Zašto se Anne Hathaway toliko divi Kim Kardashian?

Da, Anne Hathaway je obožavalac Kim Kardashian. I ne, ni mi to nismo očekivali. Ipak, ima nečeg utešnog u činjenici da je Anne slična nama smrtnicima - nije u stanju da ignoriše kraljicu rijalitija, i svaki njen potez i modni momenat.

"Kao i svi ostali, i ja sam mislila da su Kardashiani poznati zato što su poznati," rekla je Anne za Refinery29 u nedavnom intervjuu, pre nego što je objasnila svoje divljenje. "Ali stvarno sam impresionirana time koliko Kim Kardashian podržava Caitlyn Jenner."

Kao i Kim, glumica iz filma 'Đavo nosi Pradu' je glasni pobornik LGBT zajednice. Međutim, ona ima još nešto zajedničko za zvezdom rijalitija - obe su predmet grubih kritika na internetu i društvenim mrežama.

"Često se čini da živimo u vremenu Koloseuma, i ako ljudi pokažu palčevima na gore preživećeš, a ako pokažu palčevima na dole umrećeš," kaže ona. "Ali stvar je u tome da nećeš umreti. Ponekad se čini da hoćeš, ali nećeš umreti od ponižavanja na internetu. Moraš da ojačaš i postaneš žilav. Po prvi put u životu, osećam se komforno. Nisam pristala na to, nisam zadovoljna, ali imam osećaj da mogu da podnesem bilo šta."

Bravo Anne, ne slušaj hejtere! A sada, možemo li uskoro očekivati Kardashaway selfi?

Fotografije via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još