Zvanične slike sa krštenja prica Louisa

Kraljevska porodica nikad nije izgledala lepše!

Zvanični portreti sa krštenja princa Louisa su napokon objavljeni. Na novim slikama, koje je fotografisao britanski fotograf Matt Holyoak, možemo videti dvomesečnog princa Louisa, njegove roditelje i ostale članove kraljevske porodice.

Fotografije su kreirane na malom prijemu koje je pratilo Louisovo krštenje. Na slikama možemo videti sve koji su prisustvovali maloj privatnoj ceremoniji u kapeli Royal u palati Sv. Jamesa u Londonu: vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Charles i vojvotkinja Camilla, Pippa Middleton i njen suprug James Matthews. Kumovi princa Louisa, Nicholas van Cutsem, Lucy Middleton, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade i Hannah Carter nisu fotografisani na zvaničnim slikama. Krštenju jedino nisu prisustvovali kraljica Elizabetha II i princ Philip usled svojih obaveza.

Nakon ceremonije su se gosti okupili u rezidenciji princa Charlesa i vojvotkinje Camille (kući Clarensa) i uživali u čaju i torti sa venčanja princa Williama i Kate Middleton (da, torti iz 2011. godine!).

V.R.

foto: harpersbazaar.com/Matt Holyoak/Camera Press/Redux

Pročitajte još

Pročitaj još