Zvanično venčani: Priyanka Chopra i Nick Jonas

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Priyanka i Nick su sudobnosno „Da“ rekli u Taj Umaid Bhawan palati u Indiji.

Priyanka Chopra i Nick Jonas su zvanično sada muž i žena, a par je ovu vesti potvrdio samo nekoliko sati nakon početka ceremonije, na svojim ličnim Instagram profilima. Ceremonija koja je trajala ukupno tri dana, obeležena je velikim brojem slika, a poznati par ih je velikodušno podelio sa nama kroz društvene mreže, pa nismo ostali uskraćeni.

„Jedna od najposebnijih stvari koju nam je naša veza dala jeste spajanje i mešanje porodica koje se vole, poštuju i međusobno razumeju veru i kulturu. Tako je planiranje našeg venčanja uz njihovu pomoć bilo i te kako neverovatno. Najvažniji deo za ženu na indijskom venčanju jeste Mehendi ritual. Još jednom smo to napravili na svoj način i to je bilo popodne kojim je započela proslava o kojoj smo sanjali“, napisala je Priyanka.

Ceremonija je ozvaničena od strane oca mladoženje, Paula Kevina Jonasa, nakon čega je par izrekao svoje zavete i razmenio Chopard prstenje. Pre odlaska do oltara, Chopra i Jonas su održali Mehendi ceremoniju, na kojoj se oscrtavaju tradicionalni motivi na ruke i stopala mlade.

Za popodnevni događaj. Priyanka je nosila raznobojnu haljinu (šervani) od organdina brenda Khosla Jani, koju je finiširala nakitom juvelira Abu Jani i Sandeep Khosla. Jonas je takođe nosio tradicionalnu odeću (kurta odelo). Priyanka je imala još jednu haljinu dizajnera Ralpha Laurena u kojoj je izgledala fenomenalno.

Čestitamo!

Pročitajte još

Pročitaj još