Zvezde će nositi bele ruže na Grammy dodeli nagrada

Kao podrška pokretu “Time’s Up”, zvezde će nositi bele ruže u svom stajlingu kako bi pokazale solidarnost, ali i učešće u jednom od najvećih tihih protesta koji su zadesili čitavu industriju zabave.

Na sličan način na koji su solidarnost pokazali glumci na Golden Globe dodeli nagrada, članovi muzičke industrije su se skupili i oformili sopstvenu inicijativu – “Voices in Entertainment”. Inicijativu su pokrenule Meg Harkins, potpredsednica “Roc Nation-a” i Karen Rait, koje su skrenule pažnju velikom broju muzičara, a između ostalog i Rita Ori, Dua Lipi i Kelly Clarkson, koje će na ceremoniji nositi bele ruže.

“Muzičari imaju veliki uticaj... Tako da je ovaj najveći muzički događaj odličan za pokazivanje podrške jednakosti i bezbednosti na radnim mestima, ali i za ukazivanje na važnost poštovanja kolega između sebe”, rekla je Karen Rait. Bela ruža je odabrana kao simbol pokreta jer označava nadu, mir, naklonost i otpornost.

Ako ovaj pokret bude uspešan poput crnih haljina na Golden Globe dodeli nagrada, sigurni smo da će sve fotografije biti “preplavljene” belim ružama...

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još