Gucci tote torbe sa printom je letnju must-have aksesoar

Od floralnih do kariranih, ovo je Gucci torba koju smo dugo čekali.

Prateći rastući trend torbi za šoping (ili tzv. cegera), Gucci je otkrio liniju praktičnih tote torbi za koje smo sigurno da ćemo nositi tokom čitave letnje sezone. Kreirane od laganog pamuka koji je prekriven posebnim materijalom radi dodatne dugotrajnosti, ova kockasta torba ima dovoljno mesta za sve svakodnevne esencijale – što je njena velika prednost.

Takođe dolazi sa podrškom za dno (koja se može ukloniti), koja pomaže da torba zadrži svoj oblik i stoji uspravno bez ikakvih problema. Svaka torba ima dve ručke radi dobijanja originalnog izgleda “šoping torbe”, kao i uokvireni Gucci logo sa prednje strane. Linija je bogata različitim modelima koje su za svačiji ukus: ukoliko volite minimalizam, tu su jednostavne varijante u crnoj ili pink nijansu, dok sa druge strane mođžete odabrati verziju sa upadljivim printom, bilo da je u pitnju floralni ili žuto-bordo karirani.

U galeriji pogledajte kako izgleda nova kolekcija i odaberite vaš omiljeni model već danas, jer se već možemo zamisliti u letnjim kombinacijama, kompletiranim upravo ovom torbom.

V.R.

foto: Gucci

Pročitajte još

Pročitaj još