Hermès praznična kolekcija ima za svakoga po nešto

Idealne ideje za “last minute” poklone.

Kada pomislimo na ime čuvene modne kuće, obično nam na pamet padaju čuveni modeli, poput Birkin, svileni šalovi i narukvice, međutim, sada kada je u pitanju praznična sezona, potrebno da je da usrećimo svakoga sa naše liste najdražih ljudi, a Hermès ima pravo rešenje za to. Ako ste i dalje u potrazi za savršenim poklonom, sigurni smo da će barem jedna stvar sa naše liste privući vašu pažnju. Od nakita, do cipela i torbi, bez obzira ko će dobiti poklon – modna kuća zna šta je svakome potrebno.

Za njega možete odabrati neki od aksesoara koji su uvek dobar izbor,poput kožnih patika, kravate ili torbe koju može nositi na posao ili poslovno putovanje. Na kraju, parfem nikada nije loša ideja, pa zašto ga ne biste odabrali i takvim poklonom?

Za nju treba prvo početi od nakita – jer je ovaj aksesoar najbolji prijatelj svake dame (što sigurno i sami dobro znate iz ličnog iskustva). Narukvica bogata detaljima je sjajan odabir za vama dragu damu ili pak sat, dok se pored njih uvek možete odlučiti i za torbu ili fenomenalne čizme.

Da li ste pronašli savršen poklon?

V.R.

foto: Hermès

Pročitajte još

Pročitaj još