Store locator: Pretty Ballerinas cafe i radnja

Café-prodavnica pod imenom Pretty Ballerinas Kafica počinje sa radom 16.maja u ulici Zmaja od Noćaja br. 16, na Dorćolu u Beogradu, a posetioci mogu da biraju između stotina šik modela obuće Pretty Ballerinas dok uživaju u sveže napravljenom italijanskom espresu ili domaćim kolačima i sveže ceđenom voću.

Slika: @harpersbazaarserbia

Café-prodavnica pod imenom Pretty Ballerinas Kafica počinje sa radom 16.maja u ulici Zmaja od Noćaja br. 16, na Dorćolu u Beogradu.
Prodavnica je uređena u prepoznatljivom Pretty Ballerinas stilu-kao sićušna bombonjera, sa neobičnim i interesantnim detaljima, odnosno stilom koji je napravio Pretty Ballerinas prodavnice popularnim i prepoznatljivim širom planete.

Slika: @harpersbazaarserbia

Pretty Ballerinas je mlad brend sa dugom tradicijom-ista porodica, iz istog mediteranskog mesta izrađuje cipele još od davne 1918.godine, kada je počela sa kreiranjem i proizvodnjom baletanki za profesionalne balerine. Brend je prepoznatljiv po izuzetno širokoj ponudi stilova i paleti boja, kao i po nesvakidašnjem kombinovanju različitih materijala. Svaki Pretty Ballerinas kalup nosi ime filmske ili muzičke zvezde kako bi olakšao damama da zapamte koji im kalup Pretty Ballerinas baletanki najviše odgovara. Miks ženstvene roze, seksi leopard, elegantne crne i luksuzno zlatne su četiri elementa koja čine Pretty Ballerinas damu jedinstvenom, prepoznatljivom i neodoljivom. Po prvi put, baletanke postaju moderne pre više od 50 godina kada ih je čuvena britanska glumica i humanitarac, Odri Hepbern nosila u filmu “Doručak kod Tifanija” i učinila da postane šik nositi ravne cipele. Danas, Pretty Ballerinas baletanke su izbor svetski poznatih zvezda kao što su internacionalne manekenke-Kejt Mos, Eli Mekfirson i Klaudia Šifer, ali i svetski poznatih glumica i pevačica-Anđeline Žoli, Lindsi Lohan, Lili Alen, Katarin Higl i Kajli Minog.

Slika: @harpersbazaarserbia

Godine 2009. Pretty Ballerinas su lansirali između ostalog i kolekciju “lepe male princeze” – baletanke za devojčice, koje se takođe mogu naći u ponudi Pretty Ballerinas Kafice u Beogradu.
Pretty Ballerinas brand ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz, New York, Beverli Hils, Tokio i Hong Kong, ali i u mnogim drugim velikim gradovima širom planete. Pretty Ballerinas Kafica Beograd je prva café-prodavnica na Balkanu, a lokacija je izabrana za novi koncept Pretty Ballerinas Café-prodavnice/koncept store, nakon što je tim Pretty Ballerinas posetio Beograd i zaljubio se u bogatu café tradiciju, njegove neverovatne ljude i oduševio se atmosferom koja vlada gradom.

www.prettyballerinas.com

Pročitajte još

Pročitaj još