Patika za kojom je svet poludeo

Nezapamćena gužva koja je proteklih dana iznenadila sve prolaznike ispred Tike Shop-a, u ulici Kralja Petra u centru Beograda, ustvari je predstavljala skup od više od  300 kolekcionara patika koji su nestrpljivo čekali da prvi dođu do modela toliko jedinstvenog da interesovanje za njega na svetskom nivou i dalje ne jenjava.

U pitanju je nesvakidašnja kolaboracija između svetski poznatog kolekcionara odeće i patika, Sean-a Wotherspoon-a i brenda Nike, a koja je dovela do unikatne kreacije najnovijeg Air Max modela, koji ujedno i nosi dizajnerovo ime.

U prilog činjenici koliko je ova patika zaista tražena, govori i ceo plan koji su zaposleni u Tike Shop-u morali da sprovedu kako bi svima osigurali jednake šanse da dođu do novog modela. Zaposleni su kolekcionarima podelili brojeve a kasnijiim izvlačenjem u ovoj neobičnoj „nagradnoj igri“, samo 20 srećnih dobitnika dobilo je priliku da ponosno prošeta ulicama Beograda u najekskluzivnijem Air Max modelu koji je ove godine ugledao svetlost dana.

Patika je dizajnirana po Wotherspoon-ovoj strasti ka kulturi osamdesetih godina, jednobojnim somotskim kačketima koje uvek nosi i njegovim omiljenim Air Max siluetama. Ovo je prvi Nike-ov model koji spaja đon čuvenog modela Air Max 1 i gornjeg dela od Air Max 97 sa udobnim i kvalitetnim materijalima.

Pročitajte još

Pročitaj još