Satovi i nakit uz besprekorno čist zvuk i sliku - ekskluzivno u Porto Montenegru

Saznajte gde možete kupiti kvalitetne satove najpoznatijih brendova, nakit brenda Misahara inspirisanim bojama Jadrana, ali i neke od najboljih zvučnika, televizora i slušalica.

Nova kolekcija luksuznog nakita američkog brenda Misahara, koji se dizajnira u Njujorku, daje poseban „sjaj“ urbanoj i blistavoj modnoj destinaciji Porto Montenegro – avangardan i vanvremenski nakit, ručno pravljen i rađen za autentičnu ženu, a karakterišu ga prepoznatljive boje Jadrana.

I ovog leta, “vreme je” za Excelsior - pažljivo biranim modelima satova prestižnih brendova, Cartier, Chopard, Hublot, Pasquale Bruni, Raymond Weil, Tag Heuer, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin posebno se raduje gospoda koja voli sinergiju inovativnosti, strasti prema sportu i prestiž u dizajnu popularnih merača vremena.

PM ove sezone poželeo je dobrodošlicu i popularnom brendu Bang&Olufsen, lideru u domenu besprekorno dizajniranih zvučnika, televizora i slušalica. Ovaj brend proslavio je nedavno svoju 90.godišnjicu, a čitav proces kreiranja ovih muzičkih sistema odaje počast kvalitetu i luksuzu, a kreativan tim je zagovornik istraživanja novih paleta opcija, od materijala do tehničkih mogućnosti u dizajnu slike i zvuka.

Pročitajte još

Pročitaj još