Zavirite u pop-up radnju Sare Jessice Parker u Njujorku

Kada je reč o šopingu i generalno o šopingholičarima, prvo ime koje nam uvek padne na pamet jeste Carrie Bradshaw.

Dama koja je učinila da ovaj fikcionalni lik bude omiljen mnogima, glumica Sarah Jessica Parker, našla se u ulozi dizajnera cipela pre nekoliko godina. Sada njen brend SJP u svojoj ponudi ima veliki broj chic i ženstvenih komada koje je teško ignorisati. Glumica je poznata po svojoj velikoj ljubavi prema cipelama, pa je tako svo svoje znanje i duh unela u svoje popularne linije. Ona razume svakoga ko ne može da odoli novom paru, jer je upravo i ona takva.

Njena prva pop-up radnja je otvorena u Njujorku u srcu Pete avenije i 52. ulice. “Imam sentimentalnu povezanost sa ovom ulicom, zato što kad sam igrala Annie na Brodveju, on je bio samo malo niže... I Billy Joel ima album koji volim i koji nosi naziv ove ulice”, rekla je Sarah. Radnja je san snova, naročito za njene fanove. Zidove ukrašavaju slike stiletto ilustracije Erica Hughesa koje se takođe mogu videti i na kesama za šoping i futrolama za mobilne telefone. Ostatak prostora je jednostavan i istovremeno chic. Drugi zidovi su u puderastoj pink nijansi, dok je nameštaj unikatan i vintage. 

SJP pop-up radnja predstavlja mesto na kojem se može investirati u najmodernije cipele na svetu, od baletanki i patika, do stiletto cipela i sandala. Takođe se mogu kupiti i male crne haljine i neke od najpopularnijih torbi iz novih kolekcija.

Pogledajte kako izgleda nova radnja i obavezno je posetite ukoliko budete išli u Njujork u skorije vreme...

foto: SJP by Sarah Jessica Parker/ Jai Lennard

V.R. 

Pročitajte još

Pročitaj još