Nega kose koja vam pruža novi nivo samopouzdanja

Nega kose koja vam pruža novi nivo samopouzdanja

Nega kose koja vam pruža novi nivo samopouzdanja

Kérastase Symbiose: Revolucionarna luksuzna nega protiv peruti

 

Ako lice posmatramo kao umetničko delo, onda je kosa ram koji ga uokviruje. Kao naše najsjanije odličje i često prva stvar koju neko primeti na nama, ukoliko volimo svoju kosu i imamo dobar osećaj u vezi sa njom, sigurno je da se osećamo spremno da prihvatimo sve izazove i preskočimo sve prepreke koje nam stoje na putu. Da je zdrava, lepa i negovana kosa naš najjači saveznik u svim životnim prilikama još davnih dana prepoznao je francuski brend Kérastase, kreirajući liniju za svaki tip kose i, stavljajući u fokus personalizovanu negu, davao odgovor na sve njene potrebe bilo da je prirodna, tretirana, farbana, tanka, gusta, kovrdžava, talasasta, lomljiva, jaka. A od nedavno i za onu koja je sklona peruti.

 

Istraživanja pokazuju da se dve milijarde žena na planeti danas suočava sa peruti, a ipak samo 17% njih koristi proizvode za kosu protiv peruti. Razlog za to je vrlo jednostavan - proizvodi za uklanjanje peruti često podsećaju na medicinske preparate neprivlačnog izgleda i mirisa i podrazumevaju jake formule u sadržaju, a najčešće pružaju samo kratkoročno olakšanje. Sa ciljem da udovolji potrebama svake žene i omogući svakoj od nas da uživa u luksuznoj nezi, Kérastase predstavlja novu liniju proizvoda za negu kose protiv peruti, Kérastase Symbyose, za uravnoteženu obnovu ćelija koja zadovoljava sve potrebe, pružajući inovativnu formulu i luksuznu rutinu koja pruža dugotrajno rešenje.

Osnova je u nauci

Nova Kérastase Symbyose nega sa dugotrajnom efikasnošću sa inovativnim formulama eliminiše perut i hidrira kosu (reguliše brzinu obnavljanja ćelija skalpa do sedam nedelja, pružajući 97 % više hidratacije i dva puta više sjaja). Kreirana na postulatima nauke o bio-afinitetima uz korišćenje najboljih aktivnih sastojaka za negu kože jedinstvenih za Kérastase, nova Kérastase Symbyose nega ne samo da trenutno utiče na uklanjanje peruti, već i pruža dugotrajnu efikasnost u borbi protiv nje. Inovativna formula, luksuzna nega, kao i citrusni miris Symbiose rutine pravi su saveznici za novi nivo samopouzdanja svake savremene žene. Predstavljamo šest proizvoda, čijom kombinacijom dobijate savršenu negu protiv peruti, bez obzira na to da li imate suv ili mastan skalp, gustu ili tanku kosu.

Piling i kupka

Piling i priprema

Symbiose

Mikro-piling Cellulaire

1

Piling

Symbiose

Mikro-piling Cellulaire

Tretman na bazi salicilne kiseline za osetljiv skalp. Ovo je prvi piling protiv peruti koji deluje trenutno već pri prvom nanošenju - dok pročišćava i umiruje osetljiv skalp. Predstavlja prvi korak u rutini, a nanosi se na vlažnu kosu pre pranja tako što se umasira na teme i ispere, pružajući intenzivnu hidrataciju.

Symbiose

Kupka Pureté Anti-Pelliculaire

Symbiose

Kupka Pureté Anti-Pelliculaire

Pročišćavajuća kupka protiv peruti na bazi piroktonolamina i salicilne kiseline, za mastan i osetljiv skalp, svojom sofisticiranom formulom intenzivno čisti skalp i uklanja perut, pružajući do 7 nedelja efikasnog dejstva protiv njega. Predstavlja drugi korak rutine, nanosi se na vlažnu kosu, nežno umasira i ispere.

2

Kupka

Symbiose

Hidratanta kupka Anti-Pelliculaire

Symbiose

Hidratanta kupka Anti-Pelliculaire

Hidrirajuća kupka protiv peruti na bazi piroktonolamina i salicilne kiseline koja je, za razliku od pročišćavajuće kupke, namenjena suvom i osetljivom skalpu sklonom perutanju. Njena kremasta formula trenutno uklanja vidljivu perut, dok vraća esencijalnu hidrataciju čak 2 puta nakon 4 nedelje upotrebe. Ispira se nakon nanošenja na vlažnu kosu.

Nega kose

Nega kose

Symbiose

Nega Apaisant Essentiel

3

Nega

Symbiose

Nega Apaisant Essentiel

Umirujuća nega za raščešljavanje kose, na bazi salicilne kiseline i bifidus prebiotika. Treći korak podrazumeva njeno nanošenje na kosu koja je oprana kupkom i prosušena peškirom, i ispiranje nakon 2-3 minuta. Izrazito nežna formula je posebno dizajnirana za oštećenu vlas sa skalpom koji je sklon perutanju, intenzivno hidrira, čineći kosu sjajnijom i jačom.

Symbiose

Maska Revitalisant Essentiel

Symbiose

Maska Revitalisant Essentiel

Intenzivna revitalizujuća maska za oštećenu kosu na bazi je salicilne kiseline i skvalana. Bogata kremasta tekstura vraća oštećenoj kosi hidriranost, mekoću i sjaj dok doprinosi eliminaciji nečistoća peruti. Nanosi se nakon pranja na opranu i prosušenu kosu, nakon čega se ostavlja da deluje 3-5 minuta i ispira.

Maska

Symbiose

Noćni serum Anti-Pelliculaire Intensif

4

Serum

Symbiose

Noćni serum Anti-Pelliculaire Intensif

Napravljen na bazi pirokton olamina i salicilne kiseline, namenjen je svakom tipu skalpa. Reguliše brzinu obnavljanja ćelija preko noći tokom 8 sati neprekidnog delovanja protiv peruti. Čuva barijeru skalpa, umiruje osetljiv skalp i pruža zdraviji osećaj na njemu. Nanosi se pred spavanje na suvi skalp, najmanje 3 puta nedeljno u periodu od 4 nedelje.

Nudeći negu za svaki tip kose i skalpa i uvodeći luksuznu liniju proizvoda za negu kose protiv peruti, Kérastase se ne vodi potrebama na tržištu već zadovoljava potrebe za lepom, sjajnom i zdravom kosom apsolutno svake žene na planeti, pomažući im da iskoriste pun potencijal svoje kose i pokažu je svetu u najboljem izdanju. Kérastase Symbiose linija je poptuno nova vizija nege koja se pojavila na svetskom tržištu jer, zasnovana na nauci a u službi lepote, dugoročno rešava problem peruti, a omogućava ženama da se, dok brinu o svojoj kosi, osećaju privlačno i moćno.

Zahvaljujući Kérastase Symbiose liniji, više nijedna žena neće morati da pravi kompromise kad je nega kose u pitanju, a Kérastase je opet napravio razliku - jer kod njih se kosa ne pere već kupa, ne tretira već neguje, jer imati negovanu i sjajnu kosu podrazumeva slanje poruke svetu da ste spremni za sve izazove.