Harper's Bazaar logo

Otkrivamo vam tajnu dermatologa o nezi kože sklone nepravilnostima

Ne možemo da se setimo koliko puta smo odustali od samouverene ideje da dođemo na posao bez šminke, samo zato što smo shvatili da su nepravilnosti suviše vidljive da bismo se tog jutra pretvarali da volimo svoju kožu.

Šta god da smo pokušavali, nikada do kraja nismo uspevali da rešimo problem fleka i mitisera - da li je do neadekvatne nege ili našeg preranog odustajanja, ne možemo da tvrdimo.

Ipak, nakon posvećenog istraživanja, a potom i ispitivanja i testiranja, mislimo da smo na dobrom putu da zauvek kažemo zbogom svim tim sitnicama koje narušavaju izgled naše kože!

Sigurni smo da ste čuli, a velike su šanse i da ste koristili La Roche-Posay Effaclar DUO+. U tom slučaj jasno vam je zašto ovu kremu preporučuju kako dermatolozi, tako i apsolutno svako ko ju je isprobao.

Ove jeseni, La Roche-Posay nam predstavlja njenu još napredniju verziju, Effaclar DUO+M, trostruku korektivnu negu protiv nepravilnosti za masnu i kožu sklonu aknama, zasnovanu na nauci o mikrobiomu.

Preporučeno od strane dermatologa

01

Sada vidljivi rezultati nakon 8 sati*. Koriguje nepravilnosti, mitesere i fleke. Protiv ponovnog pojavljivanja**

02

Posebno formulisano za masnu kožu sklonu aknama, odrasle i tinejdžere. Pogodno za uzrast od 10 i više godina.

03

Klinički dokazano na svim tonovima kože: fototipovi od 1 do VI. Čak i ozbiljnih nepravilnosti.

04

Hipoalergeno. Nekomedogeno. Dermatološki testirano. Pogodno za osetljivu kožu.

*Samoprocena, 45 ispitanika, nakon 1 aplikacije **Klinička studija - 100 ispitanika - primena jednom dnevno - 3 meseca održavanja benefita nakon što je lokalni tretman akni (benzoil peroksid) prekinut

O čemu se ovde
tačno radi?

U protekloj deceniji, dermatološka istraživanja bila su fokusirana na mikrobiom kože i proučavanje bakterije koja utiče na nastanak i ozbiljnost akni - C. acnes. Otkriveno je da je njen podtip, filotip IA1, izuzetno rasprostranjen u koži sklonoj nepravilnostima i da dovodi do neuravnoteženog mikrobioma te razvijanja nepravilnosti.

Imajući ovo u vidu, La Roche-Posay je kreirao Effaclar DUO+M, kremu koja nudi potpuno novi pristup nepravilnostima i ciljano deluje na C. acnes IA1 kako bi se brzo i efikasno ponovno uspostavila ravnoteža mikrobioma kože, smanjile nepravilnosti i prekomerna proizvodnja sebuma već na samom izvoru.

La Roche-Posay Effaclar DUO+M

Novi aktivni sastojak Phylobi

Deluje na prekomernu proizvodnju sebuma i smanjuje rast C.akni IA1 čime umiruje i korigira nepravilnosti. Pokreće ga nauka o mikrobiomu,pomaže u smanjenju biofilma, prekomerne proizvodnje sebuma te pomaže umiriti

ProceradTM

Ekskluzivni i patentirani ceramid pomaže u zaštiti od pojave fleka

Niacinamid

Pomaže u smanjenju vidljivosti tamnih fleka i pigmentacije.

U praksi, ovo znači da će izgled tena biti ujednačen, bez bubuljica i mitisera, koža hidrirana i umirena, a rezultate ćete videti već nakon 8 sati!

Bonus savet: za još bolji efekat, pre nanošenja Effaclar DUO+M kreme, očistite lice Effaclar pročišćavajućim penušavim gelom iz iste linije.

Šta možete očekivati

-0%

-0%

-0%

* Klinička ispitivanja na 45 ispitanika, primena jednom dnevno ujutru tokom 4 nedelje
** Klinička ispitivanja na 42 ispitanika, primena jednom dnevno ujutru tokom 4 nedelje

Pre nego što isprobateEffaclar DUO+M

Pozivamo vas da

od 27. do 29. oktobra posetite La Roche-Posay kutak u UŠĆE Shopping Centru, od 10 do 20 časova

i iskoristite priliku da dobijete besplatne savete dermatologa za negu kože sklone nepravilnostima, kao i personalizovanu Effaclar rutinu. A, zahvaljujući tematskim VR igricama, možda otkrijete i nove, kreativne načine za borbu protiv bubuljica!

La Roche-Posay logo
La Roche-Posay logo

© 2023 ATTICA MEDIA Serbia, Inc. All Rights Reserved.