Jeste li se zapitali kako miriše sreća?

Jeste li se zapitali kako miriše sreća?

 

Spakovan u bočicu koja simbolizuje osmeh, parfem La Vie Est Belle predstavlja esenciju radosti i zadovoljstva, inspirišući žene širom sveta da vode smislene i uzbudljive živote.

 

Miris radosti, osmeha i slobode, parfem La Vie Est Belle ulepšava živote žena širom sveta. On je više od statement parfema jer se bira kao filozofija i poruka u koju verujemo - Život je lep, tri jednostavne reči univerzalnog značenja koje automatski razvlače lice u osmeh.

 

Svako ko je ikada pomislio, a kamoli čvrsto stajao iza odluke da je život lep (da, to je odluka!) sigurno je sam odabrao La Vie Est Belle filozofiju. To je nešto što se ne može nametnuti. I tu nije reč samo o pogledu na život, nego o pristupu, načinu na koji idemo napred i biramo ono što je za nas najbolje. Da bismo došli do shvatanja da je život lep, morali smo da tragamo, da se suočavamo sa izazovima, da razmišljamo o tome, kako bismo na kraju doneli zaključak.

La Vie Est Belle predstavlja afirmaciju samouverenih žena koje su postigle sigurnost prihvatanjem unutrašnjih sumnji i koje su na kraju otkrile šta žele jer su bile spremne da se upuste u traganje za smislom i bile voljne da preispituju sebe odnosno da se upuste u tu najlepšu avanturu - putovanje u središte duše. Parfem La Vie Est Belle bio je tu da im ulepša svaki korak na tom putu.

 

La vie est belle filozofija otvara vrata, pruža slobodu, znači da hodate vedrijom stranom ulice i zato je za njegovo zaštitno lice sasvim logičan izbor bila glumica Julia Roberts. Njena zagonetna harizma, urođeni šarm i sjaj kojim zrači učinili su je idealnom predstavnicom nečega što se zove “lepota sa dušom”.

Slavite lepotu života

 

La Vie Est Belle sa Juliom kao zaštitnim licem mirisa i filozofije Život je lep, označavao je ulazak u jednu eru sreće i optimizma, a s godinama je oko sebe okupio zajednicu žena koje su odlučile da mirišu na sreću.

2023. godine kompanija Lancôme i miris La Vie Est Belle ulaze u novu eru radosti i sada slave žene koje se međusobno podržavaju i inspirišu. Parfemska voda La Vie Est Belle Iris Absolu pozvala je celu Lancôme zajednicu da se priključi njihovoj muzi Juliji Roberts i ustane zajedno u ujedinjenoj izjavi sreće.

 

Na La Vie Est Belle Iris Abosulu mirišu aktivistkinje poput Amande Seyfried, Isabelle Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz i Zendaye Coleman. Poruka i dalje ista - Život je lep, samo što je ona sada još moćnija jer poziva na ujedinjenje žena širom sveta - samo tamo gde žena stoji jedna uz drugu, gde pružaju ruke jedna drugoj, samo tamo, iz lepote ženskog zajedništva rađaju se najlepše priče, rađa se snaga, lepota, čista ljubav. Samo tamo gde nema razlika, gde vladaju jednakost i ujedinjenost, žene imaju moć da promene prvo sebe, pa ceo svet.

Može li se sreća uhvatiti u bočicu?

 

Bočica parfema La Vie Est Belle priča je o sreći sama po sebi i vrlo jasno pokazuje duh slobodne i srećne žene.

Bočica i dalje sadrži simboličan kristalni osmeh, samo je ovog puta inspirisana talasima koje stvara kap kada pada na površinu vode - osmeh zrači poput beskrajnog talasa, ali sada odjekuje osmesima svih Lancômeovih žena koje šire sreću u novoj kampanji.

 

Deset puta koncentrisaniji, iris zauzima središnje mesto u La Vie Est Belle Iris Absolu parfemskoj vodi. Tu su i sočni akord crne ribizle i mlečni akord smokve. Duboko senzualni pačuli i gurmanska nota - sve zajedno čine postojani osećaj radosti koji se neodoljivo širi.

Ambasadorke La Vie est Belle pokreta pozivaju SVE ŽENE da upotrebe svoj glas i učestvuju u svetskom poretku slavlja lepote života.

 

Živahne i emotivne fotrografije kampanje radio je čuveni Mario Sorenti i na njima se vidi individualna snaga svake Lancôme ambasadorke, ali i prava lepota svih njih zajedno. Spot za La Vie Est Belle Iris Absoulu kampanju radio je Emmanuel Adjei, a pesma koja se čuje u pozadini, What a Wonderful World slavi snagu sestrinstva - pevaju je žene za žene i pozivaju vas da se pridužite zajednici.

Učestvujte i vi u globalnom redefinisanju sreće i podelite svoju priču na @lancomeofficial

#LavieestbelleLancome #MakeLifeBeautiful