Umetnost darivanja: Uronite u prazničnu sezonu sa Cate Blanchett i brendom Giorgio Armani

giorgio armani
giorgio armani giorgio armani giorgio armani

Umetnost darivanja: Uronite u prazničnu sezonu sa Cate Blanchett i brendom Giorgio Armani

Cate Blanchett, zaštitno lice kuće Giorgio Armani, u novoj kampanji brenda najavljuje najlepše doba godine - vreme praznika koje obožavamo zbog magije koju stvaraju svetlucavi ukrasi, muzika i darivanje, ali i potencijal koje donosi - Nova godina stiže, a sa njom i šansa da uradimo stvari drugačije, bolje, sa više osećaja i ljubavi. Decembar je mesec u kojem se slavi lepota i rađa čarolija, a nova Armani kampanja upravo slika beskrajnu radost praznične atmosfere.

 

Australijska glumica i Oskarovka, samo je jedna od zvezda praznične kampanje, u kojoj zapravo najsjajnije sija parfemska voda Armani Sì.

giorgio armani
giorgio armani

Idealan poklon za osobu koju volite, ali parfem koji bi trebalo da poklonite sebi, Sì je miris koji cvetnim notama podstiče ženstvenost, odvažnost i snagu. Stoga video praznične kampanje prati pesma iz 1963, hit američke pevačice Lesley Gore, You Don't Own Me, koji savršeno oslikava slobodnu Armani ženu, koja, ako je potrebno, uvek iznova, snažno, osvaja svoju slobodu. Ceo Armani film podseća na bajku, u kojoj se Cate Blanchett zabavlja u duhu parfemske vode Sì - spontano, ali senzualno, uživajući u biranju i darivanju poklona.

Sve počinje sa mirisom

Parfem koji smo upoznali 2013. godine, Sì, danas je kultni ženski miris. Drvenast, cvetni i voćni, istovremeno je moderan i vanvremenski, elegantan i senzualan.

giorgio armani

Baza

drvenaste note belog ambera i vanile daju ovom mirisu senzualnu i toplu notu, čineći ga suptilnim (bazne pripadaju vanili, pačuliju, ambroksanu i drvenim notama)

Srce mirisa

Majska ruža uz note bele frezije, sa dodirom pačuliija, mirisu pružaju eleganciju

Gornje note

list i pupoljak ribizle daju ovom mirisu svežinu i senzualnost

giorgio armani
giorgio armani
giorgio armani

Sve note ove divne parfemske vode plešu u savršenoj harmoniji, a utemeljene su na težnjama koje pokreću modernu ženu. Sì je mnogo više od mirisa. Sì je stav. Idealističan, odlučan i obogaćen životnim iskustvima. Sì žena živi slobodno i odvažno, ispunjena ljubavlju prema životu, baš kao i glumica Cate Blanchett.

 

"Sì je moja posveta modernoj ženstvenosti kao neodoljivoj kombinaciji gracioznosti, snage i neukrotivog duha", rekao je Giorgio Armani.

giorgio armani
giorgio armani
giorgio armani
giorgio armani
giorgio armani
giorgio armani

Svestan da je miris integralni deo našeg doživljaja sebe, ali i toga kako nas drugi doživljavaju, Giorgio Armani napravio je parfem koji u ženi budi osećaj samouverenosti, seksepila i zavodljivosti. Ovaj kultni parfem, savršen je za hladne dane u kojima želite da odišete zavodljivom toplinom i ženstvenošću. Idealan je za praznične trenutke, momente kada želite da “zasijate” na nekom događaju, ali i kao poklon - darujte ga onim ženama koje volite i čijoj se slobodi divite.

Zamisli želju i zavrti točak

Pored Cate Blanchett i parfema Armani Sì u srcu praznične kampanje je Ferisov točak ispunjen kabinicama u kojima se nalaze najlepši Armani Beauty pokloni.

Praznična Armani kampanja koja poziva na ljubav, igru i slobodu, zove i na biranje fenomenalnih poklona iz Armani Beauty asortimana. Osim Cate, u kampanji učestvuju još 3 Armani lica. Tu su Madisin Rian, Barbara Palvin i Aleksandar Rusić koji se, dok zamišljaju svoje novogodišnje želje, vrte na Ferisovom točku i daju, primaju i otkrivaju najspektakularnije Armani darove, prihvatajući sezonsko raspoloženje iz snova.

Iako je parfemska voda Sì zvezda praznične Armani kampanje, za sebe i one koje volite možete odabrati još fenomenalnih poklona iz Beauty asortimana. Na sajtu parfimerije Jasmin potražite proizvode iz kategorija kao što su makeup, nega lica, parfemi, Armani Privé liniju, već napravljene poklon setove, ikonične Armani setove i obradujte sebe i one koje volite.