Zima puna topline uz VISA praznične ponude

Zima puna topline uz VISA praznične ponude

Poklonite sebi zasluženo uživanje i ostvarite brojne pogodnosti uz plaćanje VISA karticama.

visa
visa
visa
visa
visa
visa

Jedinstveno iskustvo

visa

Luksuzno opremljeni SARUNA centri, u Skyline poslovnoj zgradi kao i u hotelu Crown Plaza, predstavljaju oazu koja je namenjena odmoru, uživanju i regenaraciji duha i tela. Zakoračite u svet balansa i potpunog opuštanja uz mirise aromatičnih ulja i sadržaje koji će poboljšati stanje vašeg organizma. Imajte na umu da za izbor zdravog načina života nikada nije kasno. Posetite premium lokacije koje će zadovoljiti sve vaše wellness potrebe. Korisnike Visa Gold kartica očekuje popust od 10%, dok korisnike Visa Platinum i Visa Infinite kartica očekuje 15% popusta na članarinu, kao i kupovinu vaučera.

visa

Rituali lepote zbog kojih se osećate dobro

Ove praznične sezone THE BODY SHOP Srbija otvara vam vrata da pronađete baš ono što tražite za negu svog tela, a Visa vam omogoućava 10% popusta uz Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice. Etički izvori i sastojci na prirodnoj bazi iz celog sveta predstavljaju proizvode i tretmane lepote koji su napravljeni za sve kojima je život u harmoniji cilj, a ljubav prema planeti zvezda vodilja.

visa
visa

Mesto gde čula mirisa uživaju u luksuzu

Prepustite se luksuznoj prefinjenosti i zakoračite u nepregledni svet BELODORE parfema. U slavu umetnosti, kreativnosti i jedinstvenog iskustva, BELODORE ponuda predstavlja umetnost spakovanu u bočice svetski poznatih mirisa. Upotpunite svoj jedinstveni stil i ostvarite 10% popusta uz Visa Gold, 12% popusta uz Visa Platinum i 15% popusta uz Visa Infinite karticu u BELODORE parfimerijama.

visa
visa
visa visa
visa

Kocke koje ne izlaze iz mode

visa visa

Dobrodošli u KOLO, restoran u kojem ćete doživeti nezaboravno gastronomsko putovanje kroz Srbiju. Tradicionalna domaća kuhinja očaraće sva vaša čula, a nezaboravno iskustvo upotpuniće veličanstveni pogled na reku. Uživanje u hrani je umetnost. Priredite vašim nepcima savršen ugođaj i uz Visa premium kartice ostvarite 10% popusta na račun u restoranu KOLO koji se nalazi u sklopu TC Galerija.

 

Šarene LEGO kocke koje apsolutno svakoga pretvaraju u konstruktora, zaslužne su za razvijanje kreativnosti kod najmlađih. Sa svojim najmilijima izgradite sopstveni svet od mašte, za koji je dovoljan i najmanji LEGO set. LEGO nam pomaže da odrastemo, a zatim da zauvek budemo mladi. Poručite omiljene igračke cele porodice online na lstore.rs, unesite promo kod: VISAPREMIUM i ostvarite 5% popusta uz Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice.

visa

Ostvarite svoje želje

visa visa visa

Iznenadite sebe i svoje najmilije uz VISA praznične ponude, popuste i pogodnosti. Pogodnosti važe do 23. juna 2023. godine i ne odnose se na proizvode koji su već na sniženju ili akciji.

harpersbazaar logo

Tim:

Video i fotografije: Balaban Group

Model: Valentina za FOX Model Agency

Stil i kreativna direkcija: Milena Kitić i Marko Mrkaja

Šminka: Anastasija Poznanović

Kosa: Salon Petra

Lokacije: Belodore parfimerija, The Body Shop Srbija, Saruna Wellnes centar, Restoran Kolo