Nedeljni horoskop 05. 09. - 11. 09. 2016.

Autor horoskopa: Olga Savić
Astro studio Kameleon
Tel: 061-676-1594
Facebook: Olga Savić

 
Ovan

Ovan

I pored dosta nestabilnog i napetog perioda u poslovnom segmentu, naročito što se kolegijalnih odnosa tiče, Ovnovi ipak tokom ove sedmice mogu napraviti neke velike pomake. Naročito su podržane saradnje sa strancima. Koristite ovaj period da završite zaostale obaveze. MOTO – Prilike slobodnima najviše izražene za vikend. U postojećim vezama dosta truda oko rešavanja problema.

 
Bik

Bik

Morate se na pravi način postaviti prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Nije lagana sedmica pred vama i često će biti prisutna nervoza. Pojedine kolege se mogu mešati u vaš način rada. U finansijskom segmentu stoji povećanje troškova. MOTO – Imate emotivne prilike, ali uglavnom zabavnog i neobaveznog tipa. Kod parova će biti prisutna nervoza.

 
Blizanci

Blizanci

Još jedna u nizu napetih sedmica koje kao da nikada neće proći. Problemi će iskakati sa svih strana, a moguće je da ćete biti suočeni i sa kritikama zbog grešaka iz prethodnog perioda. Odnosi sa kolegama i nadređenima dosta nestabilni i teški. MOTO – Usamljenima jaka zainteresovanost za nekog, ali slaba realizacija. Oni u vezama treba da nauče da spuste loptu u komunikaciji sa partnerom.

 
Rak

Rak

Dosta uspešan poslovni period, ali budite spremni na prilagodljivost i kompromis u komunikaciji sa kolegama i poslovnim partnerima. Moguće je da se razočarate u nekog sa kim dosta dugo sarađujete. Neki manji problemi sa papirima i dokumentacijom. MOTO – Slobodnima novo interesantno poznanstvo. Parovi u promenljivoj fazi. Potrebno je više obostranog truda.

 
Lav

Lav

I vama već postaje očigledno da se stvari u poslovnom segmentu pokreću. Ipak, ovo ne znači da ćete tokom ove sedmice imati lake poslovne okolnosti – naprotiv, i dalje vam stoji veliki trud i borba i sa nekim ljudima, ali i situacijama iz prošlosti koje morate rešiti. MOTO – Nove prilike pred slobodnima. U emotivnim vezama strast može pomoći da se neke situacije razreše.

 
Devica

Devica

Uključite više diplomatije i takta u kontakt sa osobama sa kojima poslovno sarađujete. Na taj način uspećete lakše da prevaziđete neke okolnosti koje će i tokom ovog perioda biti prisutne. Nije vreme da otpočinjete bilo šta novo – male šanse za realizaciju. MOTO – Slobodni su „razapeti“ između prošlosti i novih osoba. U emotivnim vezama jači problemi u komunikaciji.

 
Vaga

Vaga

Sitnija poslovna problematika, ali spletom diplomatije i srećnih okolnosti – sve uspevate da relativno brzo privedete pozitivnom završetku. Neko od kolega se može pokazati kao nepouzdan ili ćete se razočarati jer odaje ono što ste mu poverili. Finansije bolje. MOTO – Slobodnima veći broj poznanstava. Ipak, strast je više naglašena nego potencijal za ozbiljnu vezu. Zauzeti dobro.

 
Škorpija

Škorpija

Evidentno je da se u poslovnom segmentu stvari kreću i ubrzavaju tempo iz dana u dan. Dosta toga vam ide na ruku u ovom periodu, pa ćete bez većih problema uspevati da prevaziđete bilo kakvu napetu situaciju sa kolegama ili nadređenima. MOTO – Potrebno je mnogo truda da bi se postojeći emotivni odnosi održali. Slobodnima moguće razočarenje u osobu u koju su zaljubljeni.

 
Strelac

Strelac

Umesto da vodite tuđe bitke i bez potrebe gubite vreme na raspravu sa kolegama i saradnicima, bolje bi bilo da se okrenete svojim obavezama. I redovnim, ali i onim iz prethodnog perioda koje još uvek niste uspeli da raščistite. Veći troškovi, mogućnost gubitaka. MOTO – Slobodnima zainteresovanost za više osoba, ali uglavnom neobaveznog tipa. U emotivnim vezama napeto i nestabilno.

 
Jarac

Jarac

I pored dobrog poslovnog perioda, komunikacija sa saradnicima je trenutno prilično veliki problem. Pokušajte da u međuljudskim odnosima ne delujete ishitreno i prenagljeno. U finansijskom segmentu stoji zastoj – mogućnost kašnjenja obećanog novca. MOTO – Slobodnima mogućnost nove veze ili pokušaj obnove bivše emotivne priče. U vezama distanciranost i nesporazumi.

 
Vodolija

Vodolija

Promene u planovima koje će vas na kratko izbaciti iz takta. Ipak, situacije u ovom periodu uglavnom idu u vašu korist, najviše zbog toga što ste prilagodljivi i spremni na kompromis. Dobra nedelja za one koji rade sa strancima. U finansijskom segmentu nesigurnost. MOTO – Slobodnima više novih mogućnosti. U emotivnim vezama se trudite da ne budete isključivi prema partneru.

 
Ribe

Ribe

Potrebno je veliko strpljenje za ono što će se dešavati najpre u međuljudskim odnosima. Ovde postoji veliki zastoj u komunikaciji, što dovodi i do problema na dnevnoj bazi sa dogovorima, papirima, sastancima. U finansijskom segmentu blago poboljšanje. MOTO – Slobodnima trenutno samo neke usputne prilike. U emotivnim vezama napetost, nervoza, problemi.

Najčitanije

Horoskop

shopping poznati događaji moda luksuz trendovi enterijeri kultura