Film & TV

Šta gledamo u avgustu: Novi filmovi i serije na Netflixu koje ne želimo da propustimo

Ovog leta morate da nađete način da sebi ispunite slobodno vreme tako da se maksimalno opustite – a za to su vam potrebne samo dve reči: Netflix i chill (Ipak 3, ups).

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Predviđamo: 6 filmova sa Filmskog festivala u Kanu koji će biti veliki hit u 2021!

Lineup 74. Filmskog festivala u Kanu doneo nam je fantastičan mjuzikl u kom glumi Adam Driver, kao i najnoviju vizuelnu poslasticu Wesa Andersona.

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Od Martina Scorsese-a do Romana Polanskog: 10 esencijalnih neo noir filmova

Prilično smo sigurni da Pulp Fiction, Velikog Lebovskog i Blade Runner ne biste stavili u istu kategoriju, pogotovo ne onu koja podrazumeva “noir”. Međutim, oni i te kako pripadaju istoj kategoriji, tačnije istom žanru.

Escaping the Palace: objavljen prvi trejler za novi film o životu Meghan Markle i princa Harryja

Odbijanje kraljevskih dužnosti princa Harryja i Meghan Markle i preseljenje u Sjedinjene Države toliko su impresionirali svet da su čak postali osnova za zaplet novog filma!

Šta ćemo gledati na Netflix-u ovog leta

Iako sada želimo da provedemo više vremena sa prijateljima, uvek ćemo pronaći nekoliko sati mira kod kuće, a gledanje dobre serije ili filma je najlakši i najprijatniji način da to postignemo.

Đavo nosi Pradu: Nepoznate tajne protagonista najuspešnijeg modnog filma

Anne Hathaway i Meryl Streep otkrivaju skrivene priče koje do sada niste znali.

Fotografija dana: Carrie, Charlotte i Miranda iz serije „Sex and the City“

Sara Jessica Parker je na svom Instagramu objavila novu fotografiju koja je bukvalno uzburkala Internet.

Jennifer Lopez će producirati ženske projekte za Netflix

Jennifer Lopez i njena produkcijska kuća Nuyorican Productions potpisali su višegodišnje partnerstvo sa streaming servisom Netflix.