Dnevni horoskop 27.09.2022. - 28.09.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Vaše polje ljubavi je danas naglašeno. Sve ostalo možete slobodno staviti u drugi plan, jer je sve ostalo i manje bitno.

Bik

Jedna poruka ili jedan poziv biće dovoljan da zastanete i pogledate u svoju prošlost. Najbitnije je da ispratite svoje reakcije i analizirate ih.

Blizanci

Problemi i neraščišćena pitanja koja se odnose na porodicu i dom sada mogu ponovo biti potegnuti. Pokušajte da nađete zajednički jezik sa ljudima do kojih vam je stalo.

Rak

Pojedini Rakovi će revidirati neke od svojih stavova dok će se drugi prisetiti obećanja koje su drugima dali. Pripazite na lična dokumenta, a postoji i velika mogućnost da će vam zatrebati baš „onaj“ papir.

Lav

Neki dugovi i zaduženja mogu danas stići na naplatu. Oprezno danas raspolažite novcem i drugim materijalnim resursima.

Devica

Prisetite se ko ste i šta vam je potrebno. Priuštite sebi užitak i trenutak mira. Potapšite sebe po ramenu i dajte sebi kompliment za sve što ste do sada postigli. Zaslužili ste to.

Vaga

Do juče ste bili sigurni u svoje odluke, ali danas vam se može javiti crv sumnje. Razmislite da li strahovi od nepoznatog govore iz vas, ili su vaše sumnje opravdane.

Škorpija

Očekujte susret sa starim prijateljem ili poziv za druženje. Ne budite danas previše strogi ni prema sebi, ni prema drugima.

Strelac

Jedna poslovna prilika pronalazi put do vas. Ne donosite odmah sud, već razmisliti da li sebe vidite na tom putu u bliskoj ili čak daljoj budućnosti.

Jarac

Čak i vama se dogodi da ne budete u pravu. Prihvatite da niste savršeni, priznajte grešku i nastavite dalje. Ko priznaje, pola mu se prašta.

Vodolija

Niste oduševljeni razvojem događaja i to se danas može odraziti na vaše raspoloženje. Sve dolazi u svoje vreme, i zato nema potrebe da požurujte druge.

Ribe

Prošlost je na vašim vratima, bilo da je samo u vašim mislima, bilo da je možete na neki drugi način iskusiti. Danas konačno možete doći do odgovora na pitanje koje ste jednom davno postavili.