Dnevni horoskop 21.10.2021. - 22.10.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Ne donosite brzoplete odluke kada su u pitanju finansije, već se posavetujte sa nekim iskusnijim u čiji sud verujete. Tenziju koju danas osećate preusmerite na akciju nakon koje ćete se osećati staloženije.

Bik

Vaša iskrenost je danas mač sa dve oštrice. Tenzije između partnera i vas danas mogu dostići vrhunac ključanja. Ključ je da danas budete što staloženiji, ali da govorite istinu.

Blizanci

Danas mirnim i inspirativnim tonom možete postići mnogo više nego kada dopustite da emocije upravljaju vama. To i drugi prepoznaju i voljni su da udruže snage sa vama.

Rak

Držite se podalje od kontroverznih tema, jer je velika šansa da će se vaši sagovornici osetiti prozvano i uvređeno. Shvatite njihove reakcije ozbiljno i izvinite se ako primetite jake emotivne reakcije kod njih.

Lav

Danas možete isuviše emotivno donositi važne odluke. Vaša pristrasnost bi mogla iskriviti vaše stanovište, ili biste mogli da propustite neke bitne informacije. Onda kada se osetite uzemljeno načinite prvi korak.

Devica

Iako mislite da ćete teško izaći na kraj sa osobom koja vam zadaje glavobolje, danas vaše reči mogu dopreti mnogo dublje. Brz i pozitivan rezultat dolazi ako govorite iz srca.

Vaga

Neko od voljenih vas podseća da se najbitnije stvari u životu ne kupuju novcem. Sve što je potrebno da biste se vratili u stanje balansa je da budete spremni da se otvorite da primite i date ljubav.

Škorpija

Jednog trenutka vaše reakcije su jake, a reči izlaze bez cenzure, a već sledećeg vas ništa ne dotiče. Pokušajte da danas napravite balans između ovih krajnosti.

Strelac

Ne okolišajte onda kada je potrebno da budete direktni u svom nastupu. Okolišanje može samo zbuniti ljude sa kojima komunicirate, a i njihovo strpljenje može biti na nižem nivou od očekivanog.

Jarac

Razgovor i vreme provedeno sa dragim osobama može vaše raposloženje podići na maksimum. Birajte da vreme provedete sa ljudima koji mogu da prate vaš korak.

Vodolija

Ma koliko se danas trudili da izbegnete nelagodnosti, neminovno je da ćete na njih naići. Možda ćete morati da se povežete sa ljudima i da zatražite njihovo mišljenje oko goruće teme.

Ribe

Vreme je da se suprotstavite osobi koja misli da je uspela da vas nadmudri. Izložite činjenice umesto da dozvolite emocijama da danas isplivavaju iz vas.