Dnevni horoskop 07.02.2023. - 08.02.2023.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Danas biste mogli da uložite mnogo energije da obavite poslovne zadatke, jer nećete želeti da  vam ometaju večernje planove. Možete se osećati pod stresom i vaša narav bi mogla biti kraća zato pokušajte da se kontolišete i izbegavajte konflikte.

Bik

Možda planirate da odete na odmor koji vam je preko potreban i uzbuđeni ste zbog toga. Opustite se i radite šta vam prija.

Blizanci

Ne pokušavajte danas da sve završite. Vaš um bi mogao da bude preopterećen, zato se opustite i usporite.

Rak

Ovaj dan će vam biti ispunjen druženjem sa prijateljima. U nekom trenutku možete prisustvovati nekom sportskom događaju ili učestvovati u njemu.

Lav

Bićete puni energije i osećaćete se sjajno. Provodićete vreme van kuće sa porodicom i prijateljima.

Devica

Možda se radujete večeri sa bliskim prijateljima ili ljubavnim partnerom. Možete otići na neki kocert, sportski događaj ili u bioskop.

Vaga

Nemojte biti iznenađeni ako ne uradite ono što ste danas planirali. Ovo će biti jako naporan dan za vage tako da se uveče odmorite.

Škorpija

Očekujte mnogo posetilaca i poziva. Budite oprezni jer ono što ćujete od drugih možda nije istina.

Strelac

Očekujte neki finansijski dobitak koji može imati  veze sa poslom ili projektom na kom ste vredno radili. Potrebna vam je fizička aktivnost, trebao bi više da se krećete.

 

Jarac

Vaša fizička aktivnost biće na visokom nivou danas. Provodićete vreme van kuće I osećaćete se ispinjeno.

Vodolija

Ovaj dan ćete želeti da provedete sami. Imaćete enrgije da završite neke projekte i poslovne zadatke.

Ribe

Cilj na kome ste radili bi mogao konačno da se ispuni. Izbegavajte svadje i sukobe jer bi mogle da utiču na vaše raspoloženje.