Revije

Nedelja mode u Milanu: Nova interpretacija moćnih BOSS odela

Sinoćnom revijom, koja je održana na milanskom Velodromo Vigorelli-ju, brend BOSS prikazao je kolekciju koja dekonstruiše ideju moćnog odevanja, sa referencama na BOSS-ovo bogato sportsko nasleđe.

Top 6 revija drugog dana Milano Fashion Weeka

Juče su se u Italiji na jednom mestu dogodile: žurka na bazenu, samit modnih titana, parada elegancije i čas savremenog odevanja.

Milan Fashion Week: Top 4 revije koje su otvorile ovu manifestaciju

Italijanska prestonica mode od juče je otvorila svoja vrata, a evo šta smo sve imali prilike da vidimo tokom prvog dana Nedelje mode u Milanu.

Spektakl za pamćenje: Richard Quinn revija kao omaž kraljici Elizabeti

Od JW Andersona, preko Molly Goddard, pa sve do poslednje revije na spisku koju je potpisao Richard Quinn, svi su se na LFW oprostili od kraljice Elizabete ukazavši joj ogromne počasti kao glavnu inspiraciju za njihove kreacije.

monSecret na Nedelji mode u Njujorku

Brend nakita, koji obožava generacija Z, predstavio je novu, inovativnu kolekciju.

London Fashion Week

Iako je smrt kraljice u mnogome uticala na ovaj događaj tako što su neki brendovi poput Burberryija i Rafa Simonsa otkazali svoje revije, neki londonski dizajneri su ipak odlučili da nam prikažu svoje kolekcije

Nedelja mode u Njujorku je upravo završena, a mi izdvajamo najbolje momente

NFW završena je revijom Toma Forda.

Runway Report: Šta smo videli pretposlednjeg dana na Nedelji mode u Njujorku

Tory Burch, Brandon Maxwell, Gabriela Hearst - revije koje pomeraju granice.

3 NYFW revije koje definišu američki stil

Khaite, Carolina Herrera i Coach odrbanili su titulu američkih modnih inovatora i još jednom nam prikazali zašto iz sezone u sezonu osvajaju srca modnih entuzijasta.

4 revije iz Njujorka koje su nas ostavile bez daha tokom proteklog vikenda

Njujorška nedelja mode otvorila je prikazivanje kolekcija za naredno proleće-leto, a evo ko se do sada sve predstavio u Velikoj jabuci.