10 jakni koje će ulepšati sivu svakodnevicu

Bojimo svet oko nas!

Ako želite da promenite svet, počnite od sebe. Sledeći zapovesti velikog Mahatme Gandhija, savetujemo vam da se ne žalite na sive pejzaže izvan prozora, već da ga postepeno menjate na načine koji su nam dostupni. Naravno, govorimo o ormaru.

Kako dodati boju svetu oko sebe? Obucite se malo koloritnije nego inače. Ako svako od nas ujutru sledi ovaj savet, svet će odmah postati manje tmuran. A pošto nastupa oštra zimska hladnoća, a naša odeća je pouzdano skrivena od znatiželjnih pogleda ispod jakni i kaputa, savetujemo vam da i njih odaberete u najsvetlijim nijansama. 

Naravno, mnogo je lakše i praktičnije odabrati crnu jaknu - ona ​​odgovara svemu i ne privlači previše pažnje. Ali zašto ne reskirati bar jednom? Naročito kada postoje sve prilike za puno komplimenata i pogleda divljenja. Sigurni smo: ružičasta, zelena ili narandžasta odmah će vas izdvojiti iz gužve i učiniti pravom zvezdom uličnog stila.

Neko će reći da je u prodavnicama vrlo teško pronaći bilo koju drugu nijansu osim crne i donekle se slažemo. Ali budite bez brige: umesto vas, istražili smo kompletnu ponudu naših omiljenih brendova. Pažljivo proučivši čitav asortiman, odabrali smo 10 najsmelijih i najupečatljivijih modela jakni za predstojeću zimu.

Jarko narandžasta Valentino ili adidas Stelle McCartney, zelena Stand Studio, ružičasta Moncler i Balenciaga, crvena Zara - u jednom izboru smo sakupili bukvalno sve boje duge. A za najsmelije postoji čak i verzija Versace Jeans Couture sa raznobojnim otiskom iz 80-ih - na takav način sigurno nećete ostati neprimećeni.

Glavno je pronaći svoju verziju i ne bojati se razblažiti sumorno sivilo zimskih ulica. Naše favorite, otkrijte u galeriji.

Pročitaj još