Harper’s BAZAAR x H&M - “Modna Razglednica – Novi početak”

Glamurozni i kod kuće? Novi početak to zaslužuje od nas.

U poslednjoj epizodi omnibusa, ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu u duhu ljubavi i toplog doma. Pogledajte naše stilske predloge i obradujte sebe i svoje najmilije odevnim komadima iz nove H&M praznične kolekcije, jer je ovaj mesec rezervisan za početak novog početka.

H&M nastavlja put ka održivoj modnoj budućnosti te je kolekcija napravljena od recikliranih materijala. 

Za nju:

Džemper 2.699 dinara

Suknja 3.199 dinara

Čizme 4.499 dinara

Minđuše 1.199 dinara

Za njega:

Rolka 2.699 dinara

Pantalone 3.199 dinara

Cipele 5.499 dinara

Produkcija: Harper’s Bazaar team x Balaban Group @harpersbazaarserbia @blbn.group

Stil: Mila Đenić @miladuffy

Modeli: Zorana @__jsmanagement i Aleksa @foxmodelserbia

Šminka: Aleksandra Gavrić @garava

Frizura: Vasilisa Maljm za Srđan Hair @srdjanhair

 

Pročitaj još iz kategorije Šoping

Monohromatska dinamika

Crna i bela govore istim jezikom jednostavnosti. Bela je otmena, crna je elegantna a zajedno ostavljaju dojam dominantnog monohroma

Ženski favoriti

Odeća ima moć da ispriča priču o vašem karakteru i ličnom senzibilitetu. Stil, sa druge strane, određuje sposobnost i lakoća u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Ove nedelje, modni tim Harper’s Bazaar-a bira ključne komade koje možete kupiti odmah!

10 komada iz Zare koje sada možete kupiti upola cene

Iako proleće zvanično nije počelo, brendovi počinju da predstavljaju svoje nove kolekcije i sezonsku odeću, što znači da ćemo zimske komade loviti po sniženim cenama.

Spremne za proleće

Sa prvim zracima sunca, nestrpljivo iščekujemo proleće i novu modnu sezonu! Prošla godina naučila nas je mnogo čemu, između ostalog, pametnijem odabiru odevnih komada. Nova normalnost je pred nama a mi biramo ključne komade za poslednju nedelju sunčanog nam februara. I da, Bazaar 7 vas očekuje i sledeće nedelje. Stay tuned!

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge dostupne samo u Galeriji.

Zeleno, volim te, zeleno – 12 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

O da, zelena će ovog proleće dobiti svojih pet minuta! Ekscentrična i vedra, posle revija za proleće/leto 2021. zelena dominira i pravo je modno osveženje.