Promenada Novi Sad & Harper`s Bazaar rođendanski šoping vodič

Smešten na 49.000 kvadratnih metara, sa 160 renomiranih domaćih i svetskih brendova, tržni centar Promenada Novi Sad jedinstvena je destinacija u Srbiji u kojoj ćete obaviti najbolju kupovinu. Promenada Novi Sad slavi dve godine, i tim povodom predstavljamo vam vodič za kupovinu, u kome ćete pronaći must-have ključne komade koji će vašu modnu jesen učiniti neodoljivom i za pamćenje. Promenada Novi Sad i Harper's Bazaar Srbija će vam pomoći u tome.

1. Reserved jakna, 4.799 dinara

Jednostavne forme, a upečatljive pojave, kožna jakna predstavlja ultimativni odevni komad koji je spoj edgy estetike i elegancije koja traje. Možda je upravo to najveći razlog njene modne dugovečnosti? Jednostavno kombinovanje uz prakitično sve stajlinge.


2. Karl Lagerfeld neseser, XYZ Premium Fashion Stores, 10.690 dinara

Stavite sve vaše beauty sitnice na jedno mesto, pogotovo kada putujete. Aksesoar je učinjen dodatno privlačnim u vidu karikature najvećeg kreatora svih vremena.

3. HUGO duks, Fashion & Friends, 14.490 dinara

Nemoguće ga je ne primetiti. Snežnobele boje, ovaj duks se izdvaja u gomili. Brend HUGO vešto koristi urbane elemente u svom dizajnu, čineći ga atraktivnim za urbanu populaciju koja voli da se ističe suptilnim gestovima, kao što je aplikacija koja liči na izolir-traku.


4. Lindex haljina, 4.790 dinara

Pokažite svoju umetničku stranu i neka vam moda u tome pomogne. Maksi-haljina biće idealna za zimski period u godini, a apstraktni patern jednostavnu formu haljine čini još zanimljivijom. Apstraktni ili print zebre... Vi odlučite.

5. Alpha Industries jakna, Beosport, 14.000 dinara

Besprekorno funkcionalna, komforna i topla bomber jakna, američkog brenda Alpha Industries, namenjena je da traje. Kupićete je jednom, a imati zauvek. I to u velikom broju odevnih kombinacija u kojima će ova modna ikona imati glavnu ulogu.

6. Hugo Boss Nuit edp 75ml, Parfimerija Jasmin, 13.090 dinara

Parfem je inspirisan jednim od najpoznatijih modnih komada. Mala crna haljina i samopouzdanje koje ona daje ženama nadahnuće je za ovu mirisnu notu, napravljenu da bi naglasila žensku sofisiticiranost pred večernji izlazak.

7. Nike patike, 14.490 dinara

Legendari košarkaš Michael Jordan bio je inspiracija za dizajn modela patika. Air Jordan postale su jednako prepoznatljive kao legenda sporta. Štaviše, svakodnevna modna kombinacija urbanog momka ne bi bila ista bez njih. Jednostavne estetike, univerzalne, za sve, Air Jordan je klasik koji obožavamo.

8. Guess džemper, 12.990 dinara

Komotan, oversized kroj džempera sa aplikacijom devojke koja zavodljivo gleda poslužiće vam kao stilski vremeplov koji će vas vratiti u osamdesete (pogotovo ako ga nosite na jedno rame). S obzirom na njegovu upečatljivost, neka ostatak odevne kombinacije bude sveden, kako bi ovaj lepotan što više došao do izražaja.

9. Zara muški kaput, 15.990 dinara

Budite vizija modernog muškarca sa osećajem za eleganciju, uz karirani kaput na dvoredno kopčanje. Jasna i stroga forma ramena i oštrih revera sugeriše koliko je sofisticiran, a desen crne i sive boje nosićete uvek, bez obzira na tendencije. Klasik je ipak klasik.

10. Steve Madden čizme, 14.990 dinara

Pomalo edgy, senzualne i laskave prema konturi ženskih nogu, čizme preko kolena biće vaš neustrašivi stilski adut. Nemojte se plašiti da se izdvojite iz mase... Kožne čizme će vam u tome pomoći.

Pročitaj još iz kategorije Šoping