Šal kao nezaobilazni zimski aksesoar

Snežni dani nam tek predstoje, zima uzima maha, a da bi idila bila potpuna trebaju nam samo šalovi, kape i rukavice.

Mekani, vuneni, topli, nežni i praktični, šalovi su jedan od najviđenijih aksesoara ove sezone.  Ako vam je kombinacija jednostavna – tu je šal da razbije monotoniju. Ako vam je hladno – tu je šal da vas zagreje, a ako niste sigurni kakav vam je potreban – tu je naša galerija da vas inspiriše! Glavni savet prilikom odabira vašeg toplog zimskog prijatelja je: Što duže, to bolje. Široki i glomazni šalovi savršeno pristaju uz dugačke kapute. Ono što je drugačije nego ranijih godina, jeste da su neki šalovi dizajnirani tako da imaju džepove na krajevima.

U kolekcijama modnih kuća Givenchy i Burberry uvek ima mesta za liniju šalova, a njihovi modeli su aktuelni bez obzira na godinu.

Pročitaj još iz kategorije Šoping

Monohromatska dinamika

Crna i bela govore istim jezikom jednostavnosti. Bela je otmena, crna je elegantna a zajedno ostavljaju dojam dominantnog monohroma

Ženski favoriti

Odeća ima moć da ispriča priču o vašem karakteru i ličnom senzibilitetu. Stil, sa druge strane, određuje sposobnost i lakoća u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Ove nedelje, modni tim Harper’s Bazaar-a bira ključne komade koje možete kupiti odmah!

10 komada iz Zare koje sada možete kupiti upola cene

Iako proleće zvanično nije počelo, brendovi počinju da predstavljaju svoje nove kolekcije i sezonsku odeću, što znači da ćemo zimske komade loviti po sniženim cenama.

Spremne za proleće

Sa prvim zracima sunca, nestrpljivo iščekujemo proleće i novu modnu sezonu! Prošla godina naučila nas je mnogo čemu, između ostalog, pametnijem odabiru odevnih komada. Nova normalnost je pred nama a mi biramo ključne komade za poslednju nedelju sunčanog nam februara. I da, Bazaar 7 vas očekuje i sledeće nedelje. Stay tuned!

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge dostupne samo u Galeriji.

Zeleno, volim te, zeleno – 12 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

O da, zelena će ovog proleće dobiti svojih pet minuta! Ekscentrična i vedra, posle revija za proleće/leto 2021. zelena dominira i pravo je modno osveženje.